Cowgers123

Sd card troubleshooting

36 posts in this topic

people you do not need to deodex to enable the sdcards or swap or have both enabled you only need to deodex if you what to have themes

Have you updated your manual? I ran the Orange deodex as it said to do so, step 4 of "Using the AIO Tool";

(4) To enable both sdcards so pc and phone can see your External sdcard so your game data can be stored on your external sdcard but you must first deodex your current Rom if your using Orange then use Orange deodex option if your using Xolo then use the Xolo deodex option

Its possible I have an old version of the manual, but you can see why some may be confused about it.

After deodex, in the tool I ran "<11> Enable Sdcard". Then for me I was finished, and my phone was good to go with the microSD card.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

In adb insécure check box enable insecure adb only

Strange the message sd blank maybe try with another sd card

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have but will try with another one. Although it is difficult to get back cover off again..

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok I now have this but when I mount the sd card nothing happems....... should I start again.

Insatll xolo zip.

Root

Etc.?

PLEASE HELP

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

The app does nothing but allow you to mount the memory card so you can see it on pc, if you click media transfer while connected to pc can you see 10gb and your memory card?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

what do i do tried at least 5 times. please advise me,,,

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I don't know what's going wrong you sound like your doing everything right..

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Got a problem my pc can see both my phone storage and sd card both my phone does not see any of them(checked via astro app and music player as I have music on both) mass storage app has root and I tried all 3 options cant work out what Im doing wrong thanks for any help

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.