Site Notice - We are currently investigating an issue with missing download links. Apologies for any inconvenience caused. PaulOBrien

  • Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

ZTE BLADE III need help!!!

19 posts in this topic

Posted · Report post

Hi

I'm stuck at green android while I try to reflash stock rom.

recovery says:

E: failed to verify hole-file signature

E: signature verification failed

instalation aborted.

HELP PLEASE!!! :(

THANKS.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

What happens when you reboot your phone? Where did you download the stock ROM from?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

I can not boot my phone stuck at green android :(

I download from http://www.ztedevice...l?type=software

  1. Turn off your phone and hold the Volume Up + Power button. This will boot your phone into the bootloader.
  2. Connect your phone to your computer.
  3. Download recovery-cwm6027-atlas40.img
  4. Install ClockworkMod Recovery with the following command
    fastboot flash recovery recovery-cwm6027-atlas40.img


  5. Wait for it to complete.
  6. Put a custom ROM zip file on your sd card
  7. Remove the battery from your phone
  8. Boot into ClockworkMod Recovery by holding the Volume Down + Power button.
  9. Use ClockworkMod Recovery to install the zip. Make sure you wipe data/cache too.

This will get your phone up and running again.

Edited by beggin
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

  1. Turn off your phone and hold the Volume Up + Power button. This will boot your phone into the bootloader.
  2. Connect your phone to your computer.
  3. Download recovery-cwm6027-atlas40.img
  4. Install ClockworkMod Recovery with the following command
    fastboot flash recovery recovery-cwm6027-atlas40.img


  5. Wait for it to complete.
  6. Put a custom ROM zip file on your sd card
  7. Remove the battery from your phone
  8. Boot into ClockworkMod Recovery by holding the Volume Down + Power button.
  9. Use ClockworkMod Recovery to install the zip. Make sure you wipe data/cache too.

This will get your phone up and running again.

Nothing man

Untitled.jpg

When I hold the Volume Up + Power button phone goes into stock recovery nothing happend

Edited by hellhammer1666
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

you must go into folder with fasboot&adb first..

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

you must go into folder with fasboot&adb first..

do you know where to download fasboot&adb?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Nothing man

Untitled.jpg

When I hold the Volume Up + Power button phone goes into stock recovery nothing happend

Oops, forgot to mention:

  1. Download the drivers and install it.

  2. Download fastboot and put it in the same folder as recovery-cwm6027-atlas40.img

  3. Try again.

Which OS are you using? Vista or 7?

Edited by beggin
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Oops, forgot to mention:

  1. Download the drivers and install it.

  2. Download fastboot and put it in the same folder as recovery-cwm6027-atlas40.img

  3. Try again.

JUST said <waiting for device>

I use win7

Edited by hellhammer1666
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

JUST said <waiting for device>

I use win7

  1. Close the command prompt.
  2. Disconnect your phone.
  3. Follow ONLY steps 6 - 10 here under "Click for Windows 7 Instructions": http://huaweig300.co...he-usb-drivers/
  4. Reconnect your phone.
  5. Try again. If it's still on <waiting for device>, leave it for 2 minutes.
Edited by beggin
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

  1. Close the command prompt.
  2. Disconnect your phone.
  3. Follow ONLY steps 6 - 10 here under "Click for Windows 7 Instructions": http://huaweig300.co...he-usb-drivers/
  4. Reconnect your phone.
  5. Try again. If it's still on <waiting for device>, leave it for 2 minutes.

I dont understand anything what said on this site!

How to re-root?

I'm too stupid

Edited by hellhammer1666
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I dont understand anything what said on this site!

How to re-root?

I'm too stupid

No, I meant follow steps 6 - 10 on that page ONLY. Don't follow any other pages or steps.

Forget that, do the following.

  1. Close the command prompt.
  2. Disconnect your phone.
  3. Follow this guide: http://www.askvg.com/windows-tip-search-and-install-device-drivers-from-windows-update-only-if-its-not-found-on-local-hard-disk/
  4. Reconnect your phone.
  5. Try again. If it's still on <waiting for device>, leave it for 2 minutes.
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

No, I meant follow steps 6 - 10 on that page ONLY. Don't follow any other pages or steps.

Forget that, do the following.

  1. Close the command prompt.
  2. Disconnect your phone.
  3. Follow this guide: http://www.askvg.com...ocal-hard-disk/
  4. Reconnect your phone.
  5. Try again. If it's still on <waiting for device>, leave it for 2 minutes.

<waiting for device> 25min, still nothing :unsure:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

hehe i found you on this thread hell.. .i was reading on android srbija about your problem and was thinking of fastboot and if you can use it to reinstall cwm to flash zip image with it.

I hope you managed to fix your phone mate.

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

hehe i found you on this thread hell.. .i was reading on android srbija about your problem and was thinking of fastboot and if you can use it to reinstall cwm to flash zip image with it.

I hope you managed to fix your phone mate.

still nothing :angry2: :angry2: :angry2:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

What happens when you try to boot your phone by holding the Volume Down + Power button?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

What happens when you try to boot your phone by holding the Volume Down + Power button?

when i hold down Volume Down + Power button i go to FTM screen, and do what you told me nothing happen!

when i hold down Volume Up + Power button i go to stock recovery, and do what you told me still nothing happen!

I'm really confused.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

when i hold down Volume Down + Power button i go to FTM screen, and do what you told me nothing happen!

when i hold down Volume Up + Power button i go to stock recovery, and do what you told me still nothing happen!

I'm really confused.

Have to tried the wipe data from the stock recovery?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.