C3C0

[ROM][Skate] RootBox - CM/AOKP/PA mix - Android 4.2.2 (20/03/2013)

Recommended Posts

plegdroid    509
@plegdroid

It's held at the customs. Funny stuff - it took 4 days for it to get from Hong Kong to Bratislava and now it'll be stuck at the customs for a week or so because they have too much work :D

the irony :D ,sods law :D:)

Share this post


Link to post
Share on other sites
ousZTE    3

hey i wanted to installe Bravia Engine from Tillaz topic and i'v took the casual way (wipe cache ,wipe dalvik cash ,install .zip) but affter that i was frozen on the RB boot screen for adout 15min

but all goes for god(tks to back up) so is there any Bravia Engine compatible for RB??

Share this post


Link to post
Share on other sites
C3C0    1,434

There's no bravia engine at all. All you get is placebo since bravia lib is for armv7 only.

Share this post


Link to post
Share on other sites
borja1969    0

Again!. After a day and a half of use right, the rom slows and crashes and no way to make it work, and is the 4th time it happens

Share this post


Link to post
Share on other sites
RaAmon    22

Again!. After a day and a half of use right, the rom slows and crashes and no way to make it work, and is the 4th time it happens

No problems here with RootBox... May be some app causing problems? may be some script for microsd memory management?

Share this post


Link to post
Share on other sites
johnny07mdc    29

Again!. After a day and a half of use right, the rom slows and crashes and no way to make it work, and is the 4th time it happens

RootBox working fine here,

Just asking did you update or clean install?

I had aliens after earlier update of RB but

after full wipes and fresh install no more

problems

Share this post


Link to post
Share on other sites
borja1969    0

I think the problem heencontrado, sientohaber so upset, the mail app k-9, I desinstado and looks a little better. Gran rom, I would like to keep her to start every day, c3co, has taken a big step in the evolution of the cooked roms

Share this post


Link to post
Share on other sites
borja1969    0

I think I found the problem, I have upset both the mail app k-9, I desinstado and looks a little better. Gran rom, I would like to keep her to start every day, c3co, has given a major step in the evolution of the cooked roms

Share this post


Link to post
Share on other sites
yamoussouk    0

Gr8 ROM, I installed it on my Skate, everything is fine, but i have 2 annoying problems:

First, my Class 10 sd card at the early days was fine, write speed and read speed was very good, but now, after 1-2 days its getting slower...

Second, when i want to unplug the phone from the PC , it lasts about 2 min... or even i cant unplug.

Can u solve this problems? Thank U anyway!

Share this post


Link to post
Share on other sites
jtharmor    34

no, not good for rootbox nitroglass, after a day of use I run out of RAM and locks the phone

??? Nitroglass locks the phone ??

Share this post


Link to post
Share on other sites
JockeSve    5

Is there a way to force a media scan within RootBox?

I've been using this for quite a while but it doesn't seem to find/scan for media.

It doesn't show either ringtones (there are 88 of them) or alarm signals (20 in folder) that are included in ROM.

I tried to clear Media Storage cache and rebooting but no luck...

Any ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites
C3C0    1,434

Try clearing Media Storage data, too. Not only cache.

Share this post


Link to post
Share on other sites
JockeSve    5

Try clearing Media Storage data, too. Not only cache.

Done, still no luck, only 2 rintones and 1 alarmsignal... :-(

Edit:

BTW, phone re-installed with new installation after total cleanup.

Edited by JockeSve

Share this post


Link to post
Share on other sites
plegdroid    509

try this to force the scan. post-910238-13662848256387_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
JockeSve    5

try this to force the scan.

Didn't help ...

But after copying the entire 'media' folder to SD-card all ringtones/alarms are available as supposed.

Thanks all for trying to help me out with this annoying problem!

Share this post


Link to post
Share on other sites
omegavesko    127

Didn't help ...

But after copying the entire 'media' folder to SD-card all ringtones/alarms are available as supposed.

Thanks all for trying to help me out with this annoying problem!

Well, that's good. I was going to suggest 'SD rescan' from the Play Store as that's fixed this problem for me before. Check that out if it happens again.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.