• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

[ROM][ICS] Stock+ ROM [B960 - R6 | Updated: 06-03]

1233 posts in this topic

Posted

.... Google Maps and Co Pilot had me about 30-40 mtrs to the left of where I was

Is anyone else having any issues, or is it just me?

Yes, I had this problem over the weekend, and so did my wife. We're both running Stock+. It's difficult to track down because a reboot or a Maps restart often fixes the problem, only for it to come back later.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Yes, I had this problem over the weekend, and so did my wife. We're both running Stock+. It's difficult to track down because a reboot or a Maps restart often fixes the problem, only for it to come back later.

Good to know it's not just me then, just installed CM 10.1 to see if that is any better

Andrew

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I'm on R6 since a couple of weeks ago, and it's fast, smooth. Great work Cyda.

BTW Anybody can help me? How can i record my calls? I know Infusion has built-in call recorder, also I read somewhere the kernel needs a patch. I would like to stay on Stock+ R6. Pls...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I'm on R6 since a couple of weeks ago, and it's fast, smooth. Great work Cyda.

BTW Anybody can help me? How can i record my calls? I know Infusion has built-in call recorder, also I read somewhere the kernel needs a patch. I would like to stay on Stock+ R6. Pls...

https://play.google.com/store/apps/details?id=polis.app.callrecorder

Works a treat

Andrew

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

OK, i'll try it, thanks. Is it working for you on Stock+?

Edited by vts_free
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

OK, i'll try it, thanks. Is it working for you on Stock+?

Yes it is, it automatically records all incoming/out going calls

Andrew

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

There's a build.prop modification you can do to turn on the inbuilt call recorder too. IMO the quality of the recordings is better than 3rd party apps.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

There's a build.prop modification you can do to turn on the inbuilt call recorder too. IMO the quality of the recordings is better than 3rd party apps.

Oh. I see. This sounds even better. Could you give me some hint, where should I search for details about this build.prop mod? Thanks again.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Get an editor and change ro.config.hw_voicerecord from false to true. Make sure it's saved and then reboot. To record a call, press menu > record. The save location is displayed when you end the recording.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Is it normal that I can't use Instagram app even without advanced camera? How can I solve this? Thank you

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Get an editor and change ro.config.hw_voicerecord from false to true. Make sure it's saved and then reboot. To record a call, press menu > record. The save location is displayed when you end the recording.

Thank you very much. G300 - best community.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hey. I installed Stock+ today - my first custom flash and no problems thanks to all the great support on this forum :)

However -- I don't appear to have the NoFrills-CPU app that Cyda says comes with Stock+. Any ideas why this might be? Is the missing app the same as the No-frills CPU Control app by Sineo in the Play Store? In which case I can just install that, right?

Thanks

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Hey. I installed Stock+ today - my first custom flash and no problems thanks to all the great support on this forum :)

However -- I don't appear to have the NoFrills-CPU app that Cyda says comes with Stock+. Any ideas why this might be? Is the missing app the same as the No-frills CPU Control app by Sineo in the Play Store? In which case I can just install that, right?

Thanks

Yes, it is the same app but if the app is not there after install it sounds like the install wasn't right so I'd be tempted to re-flash. If you follow the steps exactly as listed in the first post then everything should be good.

Is it normal that I can't use Instagram app even without advanced camera? How can I solve this? Thank you

I've never used that app so I am not sure if it works or not with this rom, sorry. I'm sure one of the other users will be able to advise if it works for them or not.

OT: I've now switched over to my new Nexus 4 and man this thing is sweet, fast as hell and the screen is soooo nice. I must admit though, I actually prefer the G300's internal speaker (which I used a lot) as the nexus' seems a lot tinnier. But apart that, phew what a device. ;)

post-923750-0-37989100-1365106666_thumb.post-923750-0-44364700-1365106667_thumb.

On a more related note, the wife is loving the G300 and Stock+ :P

Edited by Cyda
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Thanks Cyda for the personal response. (Very envious of the Nexus 4....)

Yes, it is the same app but if the app is not there after install it sounds like the install wasn't right so I'd be tempted to re-flash. If you follow the steps exactly as listed in the first post then everything should be good.

Hmm, so being a completely newbie, I have attempted to re-flash but accidentally omitted the factory reset step. It appeared to do an 'update' instead, but it found plenty of stuff to do and No-frills CPU is now on my phone (and possibly a couple of other apps that were missing before? Not quite sure). Everything appears to be working fine. So I guess I'm OK to carry one without re-flashing the whole shebang?

(Just want to say I think this community is awesome, especially the developers, thank you so much.)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Thanks Cyda for the personal response. (Very envious of the Nexus 4....)

Hmm, so being a completely newbie, I have attempted to re-flash but accidentally omitted the factory reset step. It appeared to do an 'update' instead, but it found plenty of stuff to do and No-frills CPU is now on my phone (and possibly a couple of other apps that were missing before? Not quite sure). Everything appears to be working fine. So I guess I'm OK to carry one without re-flashing the whole shebang?

(Just want to say I think this community is awesome, especially the developers, thank you so much.)

Yeah, a simple re-flash will work just as well. As long as the app is now there then all should be fine.

Many thanks for the donation too. :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Sorry for my newbie question, but fixes this rom the 2G/3G random reboots? I'm currently with CM 10.1 and I have signal and reboot problems.

Thx

No - you need to look elsewhere for possible fixes for the 3G reboot problem but even now I'm not sure that there is a one size fits all fix...

E.g.:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

No - you need to look elsewhere for possible fixes for the 3G reboot problem but even now I'm not sure that there is a one size fits all fix...

E.g.:

Is there any come back from members that have had the bootloader officially unlocked by Huawei , about the state of play regarding random reboots and loss of signal e.t.c. Would be good to know for all members.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Yes, it is the same app but if the app is not there after install it sounds like the install wasn't right so I'd be tempted to re-flash. If you follow the steps exactly as listed in the first post then everything should be good.

I've never used that app so I am not sure if it works or not with this rom, sorry. I'm sure one of the other users will be able to advise if it works for them or not.

OT: I've now switched over to my new Nexus 4 and man this thing is sweet, fast as hell and the screen is soooo nice. I must admit though, I actually prefer the G300's internal speaker (which I used a lot) as the nexus' seems a lot tinnier. But apart that, phew what a device. ;)

post-923750-0-37989100-1365106666_thumb.post-923750-0-44364700-1365106667_thumb.

On a more related note, the wife is loving the G300 and Stock+ :P

Cheers.... good luck with the Nexus....nothing like a new boys toy!!!

My wife luvs the G300 with Stock+ 6 too.... Must be a girl thing :D

So much so that I can't get it to try other stuff....

"Don't touch my phone, I like it just the way it is!!!!" :P

That my friend is as good as it gets....thank you for everything and putting up with noobiness with good grace.

TG I have S3...but afraid really to do too much, due to price!!

I will buy you a beer as soon as the pension gets paid.

EDIT: Done Transaction ID #1WY73615HD687322F

Edited by irishpancake
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

@ irishpancake: Many thanks. :)

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Running this with Launcher8 and its a little buggy but not bad :)

Edited by rwalton159
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

OT: I've now switched over to my new Nexus 4 and man this thing is sweet, fast as hell and the screen is soooo nice. I must admit though, I actually prefer the G300's internal speaker (which I used a lot) as the nexus' seems a lot tinnier. But apart that, phew what a device. ;)

G300 Speaker is pants so this must be REALLY bad, Nexus 4 it is'nt then. Must save more for HTC One, or ditch these dog s*** android phones and use old school SE Walkman phones with proper speakers :D

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

G300 Speaker is pants so this must be REALLY bad, Nexus 4 it is'nt then. Must save more for HTC One, or ditch these dog s*** android phones and use old school SE Walkman phones with proper speakers :D

I actually resolved this via a new kernel and this app: https://play.google....XhzcGVha2VyIl0.

Now the nexus' speaker sounds far better than the G300, so much so that I am not quite sure how they made it sound so bad on stock rom & kernel. That said though, regardless of the audio via the internal speaker, once you plug some decent headphones in the story is very different. As soon as I plugged in my sennheiser's I was blown away by how well it sounds and spent a hour & half just flicking through tunes and messing with Poweramp's EQ. I can't fault it at all TBH, I'd buy the phone again in a instant.

Edited by Cyda
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Is there any come back from members that have had the bootloader officially unlocked by Huawei , about the state of play regarding random reboots and loss of signal e.t.c. Would be good to know for all members.

Haven't been following the forum closely for a couple of weeks but has this actually happened - i.e. some people have managed to get Huawei to officially unlock the ICS bootloader?!?

Sorry - RTFF! :blush:

Edited by dalyer
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

i have problem with apn-conf. after install rom, apn isnt set. apn-conf file contains parameters for my provider.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.