• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

[ROM][26/02][UNOFFICIAL]RemICS-JB - SIII Look and Feel (Android 4.1.2)

90 posts in this topic

Posted (edited)

RemICS-JB for ZTE Blade

banner_new.png

Attention !

This is a test build !! I didn't try it because I don't have the ZTE Blade.

Always do a backup

Me and the Team Remics are not responsible for bricked devices. FLASH AT YOUR OWN RISK

Features

  • Based on Android 4.1.2 JellyBean
  • build.prop tweaks
  • Samsung Touchwiz!
  • All the cool the Samsung stuff that you guys like! (Memo, Samsung keyboard & more!)
  • New Bootanimation
  • Great Samsung Theme
  • Solid Explorer added
  • About 200MB of size
  • init.d tweaks
  • S3 like UI
  • S3 sounds & wallpaper

KNOWN ISSUES

Find one ?? Give a logcat and I'll try to fix it ;)

INSTRUCTIONS

1. Do a Nandroid Backup

2. Do a factory reset/wipe data

3. Go to mount and storage and format system

4. Install the ROM

5. Install the Gapps

6. Reboot

7. Wait till full boot of your Blade

SCREENSHOTS

screenshot2012090523501.png

screenshot2012090523521.png

SPECIAL THANKS TO:

daemond for CM10 base

KonstaT for is amazing work on the Blade

SAY THANKS TO:

logo3zf.png

Edited by Darktitor
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

DOWNLOADS

ROM DOWNLOADS

Test build (26/02/2013):

Link removed

Test build (02/03/2013):

http://db.tt/jEoRgkK6

Edited by Darktitor
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Amazing man, you didi it!!! In2 hours man!!!

REALLLYY BIG THANKS!! :D

Edited by peetu20
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I don't know if it works....

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I don't know if it works....

I will test when you post link,,,
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Test build

http://db.tt/gv0njnLY

Need logcat if it don't work

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Test build

http://db.tt/gv0njnLY

Need logcat if it don't work

I am not sure cani give you logcat :D

Downloading now.

Btw, do you know how to hack transparent statusbar for cm10.1?

Didnt found any guides,,, :(

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Are you sure thos rom fits to our blade, seems to be big(i have 220 mb system partition)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Oh... I've forgotten to delete some apps...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Try if it boot or not

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Rom have error 7, its cant be instaled :(

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Try to download it again...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Im will try do install it again, but its have error 7, and installation is abortet :) Sorry man, this would be a very very good :) ZTE BLADE :) rom, but, im have much more work on it, than usuall port like copy paste: apps, framework and other :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I said I don't have the blade so I can't test. I'm sorry that's not working but I can't do more without the device.

Wait if other have the same issue...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Im will try do install it again, but its have error 7, and installation is abortet :) Sorry man, this would be a very very good :) ZTE BLADE :) rom, but, im have much more work on it, than usuall port like copy paste: apps, framework and other :)

Maybe a problem with the updater script... Or your file maybe corrupted

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Maybe a problem with the updater script... Or your file maybe corrupted

I got some failed symlinks, trying now reinstall
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Confirmed, error 7 and failed symlinks

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Ok I'll wait your reply

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

tried to download and install two times, error 7 on both times

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Ok so the problem is in the updater script...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Yup I also got the error... Still thanks for trying !! :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I'll try to solve this problem.

Maybe other devs could help to make this port succesful :D

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Im will try to fix symlink, problem is maybe because you have edited build.prop :) Did base or port be final rom or?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Base

the problem isn't in build.prop it's in updater script

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

So can you fix it?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.