• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

[HELP] Smartphone does not start OS

5 posts in this topic

Posted

Goodnight everyone ..

Here I have a G300 from a friend who asked me to do a root and install a ROM better .. I was reading a little about the procedure and got so far to root and install CWM recovery, I tried a few different ROMs and they all block the phone, does not pass the manufacturer's logo. I'm a little scared because the phone is not mine, and admired because I've done this multiple times on different phones and similar never happened to me ..

Someone can explain me what may be missing here?

I did the backup stockROM: (

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

You say you rooted and installed CWM, but you didn't mention updating the baseband - if the phone was running gingerbread and you've been flashing ICS roms, then it would probably act as you describe. If you want most ICS roms to work, you need to update the baseband, either with an official ICS update, or you could try the recent thread with flashable zips, tho that's new enough to be considered experimental.

Maybe just check the "like you're 5" tutorial in the sticky.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

You need to flash the official ICS so your baseband changes to 2030. Then unlock the boot loader, root, and install a recovery. Now you should be able to flash your chosen ROM :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hi guys.. tks for help.. I'm downloading the recovery flash b944, this is what I have to flash?

did not know all that was needed, in my S3 things always worked well. I forgot to mention that I did not bootloader too! can explain to me how the dload works? it is used for what?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

This might also be of interest:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.