• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

[CM 7.2] CM7 Remix - V4c

391 posts in this topic

Posted

HI, I used this rom in acer liquid ferrari , installed with twrp , and....... working very well,  but  camera app crash.  Are not working...  .   In theory works?? , I tried camera fix jb for cm 7.2 but nothing

Try using this http://www.mediafire.com/download/a5b4m09ce1a575g/CameraGalleryJB.zip

You can try this if camera is not working.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I am trying to use my old liqud a1 as wifi usb key, but when i check usb tethering the phone just reboots, is it working for anyone?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I am trying to use my old liqud a1 as wifi usb key, but when i check usb tethering the phone just reboots, is it working for anyone?

Usb tethering has never worked on this kernel. But I seem to remember WiFi tethering worked... am I mistaken?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

actually it works fine on linux, on windows enabling it just makes the phone reboot, if this rom does not have usb teth working on windows, what rom has a kernel that works? froyo I guess? most of those roms have dead links tough arrgh

Edited by natostanco
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

actually it works fine on linux, on windows enabling it just makes the phone reboot, if this rom does not have usb teth working on windows, what rom has a kernel that works? froyo I guess? most of those roms have dead links tough arrgh

Out of curiosity, have you tested WiFi tethering? Does that work?

If it does, why not just use that? (you can still keep the usb cable connected to charge the phone if that's your concern)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I was trying to use the usb tether as wi-fi key, using wi-fi tethering does not help here, anyway I do not think it is a problem with the rom or any roms, it is a problem with windows drivers for 8/8.1. The drivers shared here do not include 

acer_usb_ethernet_rndis.inf

which is the driver for usb tethering, the one provided in the official package are for xp/vista/7, here on windows 8.1 it just makes the phone reboot, and since it works only linux, it is just a problem with absent windows 8 working drivers.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Hi master-t. I put the v4c version and i can say that is super ultra mega awesome :P. I overclocked on demand 960mhz i uninstall some apps with titanium backup, is very very fast, BUT i have one problem. Lets say i have the phone on a table. After 5 minutes (for example) when i'm going to unlocked it, the phone is off and i have to power on it again by myself. Why? With liquidnext rom i didn't have this problem. What should i do?

Edited by Doodieman
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hi master-t. I put the v4c version and i can say that is super ultra mega awesome :P. I overclocked on demand 960mhz i uninstall some apps with titanium backup, is very very fast, BUT i have one problem. Lets say i have the phone on a table. After 5 minutes (for example) when i'm going to unlocked it, the phone is off and i have to power on it again by myself. Why? With liquidnext rom i didn't have this problem. What should i do?

This is really strange to be honest. It just "turns off"? Doesn't freeze/reboot?

Unfortunately, as I write in the first post, I don't have the Liquid anymore, so I cannot do any tests...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

It doesn't turn off. If i am wrong, the problem is the wake up. To turn it on again i have to unplug the battery and open it again. So the problem is the wake up issue. That's sad that you don't have the liquid.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

It doesn't turn off. If i am wrong, the problem is the wake up. To turn it on again i have to unplug the battery and open it again. So the problem is the wake up issue. That's sad that you don't have the liquid.

First of all, are you overclocking? If so try without overclocking.

If not: most probable cause is voltage/clock. The rom is undervolted to save battery, the fact that it happens when screen is off (when the frequencies are minimum) makes me think it's an undervolt problem.

Try this: use a root-enabled file explorer (ES File Explorer, Root Explorer or similar) to delete the file "/system/etc/init.d/05customvdds" and reboot the phone. See if this fixes the problem.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

I tried without overclock with no success. Ok buddy i will try this and i'll update you. Thank you for your time :)

Edited by Doodieman
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Hello again. I deleted the file that you told me but the problem exists again :(

Edited by Doodieman
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Hello again. I deleted the file that you told me but the problem exists again :(

Don't know what to tell you :( As I said, I don't have the liquid anymore, so can't test further.

Maybe try to do a clean flash and see if it happens with no additional apps installed. If it doesn't, there might be a problem with one of your apps.

Edited by Master_T
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

That's the mystery. I don't have extra apps. The only app that i installed is the latest adw launcher. I did a fresh install with no hope. I will try some tests and i hope to find out the problem. Thank you very much for your help and your advices. :D

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Heyyy masteeeer, guess what! I solved it :D I reflash the stock rom, i installed the twrp recovery, wipe ALL and flash your rom. EVERYTHING is perfect now without this problem :D Now one question. I downloaded the incredicontrol app from the market. Can i overclock this rom? If yes, which are the best settings? The app has a lot of optiions (on demand, smartass etc) and (vr, bfq etc). And i have a 2gb sd card. I format the sd card, i create a swap 256mb and 1024 ext4 partition. Is it ok? And on liquidparts i tick the swap option and the swappiness is set to 60. All are correct? When you find time answer me :)

Edited by Doodieman
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Heyyy masteeeer, guess what! I solved it :D I reflash the stock rom, i installed the twrp recovery, wipe ALL and flash your rom. EVERYTHING is perfect now without this problem :D Now one question. I downloaded the incredicontrol app from the market. Can i overclock this rom? If yes, which are the best settings? The app has a lot of optiions (on demand, smartass etc) and (vr, bfq etc). And i have a 2gb sd card. I format the sd card, i create a swap 256mb and 1024 ext4 partition. Is it ok? And on liquidparts i tick the swap option and the swappiness is set to 60. All are correct? When you find time answer me :)

Yes, you can overclock the rom. The best settings are already preloaded. You should be able to push it up to 1ghz. More than that will probably make the device unstable, try at your own risk.

All the other settings I recommend keeping them default.

Partitions are ok.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.