Site Notice - We are currently investigating an issue with missing download links. Apologies for any inconvenience caused. PaulOBrien

  • Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

[CM 7.2] CM7 Remix - V4c

391 posts in this topic

Posted · Report post

I'm downloading right now latest thepasto's CM9 build, let's see if we can make this lazy b**tard run :P

Italian: Cazzo! Il Grande Dario93 torna tra noi! Grandissimo! Aspetto un tuo kernel modificato e perchè no, una delle tue mitiche ROM... Questa volta ICS! Grazie ancora!

English: So guys, LIQUID NEVER DIES!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Sending you a PM as my build is ready :)

2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Sending you a PM as my build is ready :)

Thanks! :D

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Italian: Cazzo! Il Grande Dario93 torna tra noi! Grandissimo! Aspetto un tuo kernel modificato e perchè no, una delle tue mitiche ROM... Questa volta ICS! Grazie ancora!

English: So guys, LIQUID NEVER DIES!

Google Traslate XD ... è divertente il fatto che siamo solo italiani quasi quasi eheheh

2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Guys, here is a test modified version of LiquidParts that is an attempt to resolve the "noise/sensitivity settings gone after reboot" problem. Please let me know if it works!

http://mir.cr/YVYBRM4N

Please let me know if it works (flash without signature verification, as usual)

If it doesn't don't worry! You can restore everything back to normal by flashing the "GPS wakelock fix" linked in the first topic.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

hello guys i have an issue : fc with gallery any ideas plz

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Although the rom is very smooth :) ..i am facing problems with battery ..i charged my mobile 100% from my laptop but it got discharged completely in 2 hours so is it a battery issue or battery drain issue because of rom ? :blink: :wacko:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Although the rom is very smooth :) ..i am facing problems with battery ..i charged my mobile 100% from my laptop but it got discharged completely in 2 hours so is it a battery issue or battery drain issue because of rom ? :blink: :wacko:

There must be some app that is draining your battery, even if the phone didn't go to deep sleep it wouldn't discharge in 2 hours. I recommend you install BetterBatteryStats and check what is draining your energy...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

hello guys i have an issue : fc with gallery any ideas plz

Is everyone having this? Can't test because I always remove stock gallery in favor of quickpic, so can't test right now.

I'll fix it in next version if everyone is having this.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

thanks a lot guys ;)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Turn on your GPS and open an app that uses gps (ie: Google Maps)

Betterbatteries is expensive, 2 euros on google play!!

It seems that gps isn't working at all, no icon on notification and no fix for gps. I've installed gps status and it reports gps sensor "on" but no satellite in view...

p.s. sono italiano pure io :)

EDIT, i've restarted the phone and now it works and yes, gps is going to off (i see the liquidparts notification popup)

Edited by bellanano
2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Guys i just heard about a rom called CYANMOBILE , devs should pls check it out to see if it be ported for our liquid:):-D

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I don't use my Liquid anymore but this got me interested enough to get it out of the box and flash this rom :D

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

I use this ROM since 3 or 4 days. Everything was ok : smooth, everything was working... But now, the ROM freezes very often (I must take off the battery). I tried to do a clean flash again but I have the same problem... Maybe it's my Liquid, but it's hard to use my phone more than 15 minutes without freezes.

Edited by Daimao94
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I use this ROM since 3 or 4 days. Everything was ok : smooth, everything was working... But now, the ROM freezes very often (I must take off the battery). I tried to do a clean flash again but I have the same problem... Maybe it's my Liquid, but it's hard to use my phone more than 15 minutes without freezes.

Mmmm, strange. If you're overclocking try to reduce the frequency, and make sure you have voltages set properly.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Mmmm, strange. If you're overclocking try to reduce the frequency, and make sure you have voltages set properly.

Yep my Liquid was overclocked (960Mhz - ONDEMAND). I reduced the frequence to 883Mhz, let's see if it's more stable. :)

Well, the voltages... I read a tutorial but I always forget to configure that sh*t. :lol: I just change the frequency in Settings > CyanogenMod > Performances.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Yep my Liquid was overclocked (960Mhz - ONDEMAND). I reduced the frequence to 883Mhz, let's see if it's more stable. :)

Well, the voltages... I read a tutorial but I always forget to configure that sh*t. :lol: I just change the frequency in Settings > CyanogenMod > Performances.

That option has never been stable without proper overvolting. Do this: open LiquidParts, go to advanced, enable SVS custimization, click "set recommended", and check "save fro boot" and apply. Only then try to overclock.

Edited by Master_T
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

That option has never been stable without proper overvolting. Do this: open LiquidParts, go to advanced, enable SVS custimization, click "set recommended", and check "save fro boot" and apply. Only then try to overclock.

Thanks man, now my Liquid is overclocked (960Mhz - ONDEMAND) and it's really stable ! I highly recommand to do what Master_T said and then to overclock like me, it makes the fastest ROM I ever seen !

Again : thanks a lot ! :D

(Sorry for my really bad English, check out my signature. :lol:)

Edited by Daimao94
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Thank you I am trying it for the second time. hope it works this time.

update:

does anyone have this problem or just me ?

randome horizontal colors on boot, they appear as soon as I press the power button, before boot animation

142fw3p.jpg

Is there anyway I can get rid of them? I got them when I installed

[CM7.2Final/Improved] For Liquid A1/Liquid E

by Ainillia

and they still exist in this remix edition.

Edited by winlinwcn
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I too don't see the boot logo on any CM7.2 roms, just a black screen, no lines tho...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Thank you I am trying it for the second time. hope it works this time.

update:

does anyone have this problem or just me ?

randome horizontal colors on boot, they appear as soon as I press the power button, before boot animation

142fw3p.jpg

Is there anyway I can get rid of them? I got them when I installed

[CM7.2Final/Improved] For Liquid A1/Liquid E

by Ainillia

and they still exist in this remix edition.

Only one question ... are you using CWM Recovery o TWRP ???? If you are using the first one ... tah dah ... the problem is that. Try to flash TWRP ... I think it's the better one.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Only one question ... are you using CWM Recovery o TWRP ???? If you are using the first one ... tah dah ... the problem is that. Try to flash TWRP ... I think it's the better one.

I used TWRP to flash it over the [CM7.2Final/Improved] by Ainillia ,

but I think I have installed Ainillia rom with CWM, what I should do, wipe all system and everything and install it again with TWRP ?

Iam an absolute newbie by the way, Thanks for your help .

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

I used TWRP to flash it over the [CM7.2Final/Improved] by Ainillia ,

but I think I have installed Ainillia rom with CWM, what I should do, wipe all system and everything and install it again with TWRP ?

Iam an absolute newbie by the way, Thanks for your help .

Yep, try to do the wipes and to flash the ROM with TWRP.

If it doesn't work, you should try to do a clean flash (flash a BIN with A1 DL Tool, then install TWRP, then do the wipes and finally flash CM7.2, that's a clean flash).

Edited by Daimao94
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

it didn't work. still same problem.

I will try clean flash, but coudn't found any *.bin rom from acer website

http://global-downlo...C=EMEA_18&LC=en

ftp://ftp.acer-euro.com/smartphone/s100/os_images/

maybe i should try this by (Dario93), will it work??

http://www.modaco.co...d/#entry1608911

I will try one of them tomorrow,

Thank you.

Edited by winlinwcn
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.