• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

CM10.1 to Stock+ -> phone not starting?

26 posts in this topic

Posted

I just wiped CM10.1 from my phone and tried to install Stock+, and now the phone is stuck on boot screen, tried to pull of battery + do the process again on CWM but it's still stuck. Any sugestions? Do I need to wipe something else? Help would be apreciated, ty :).

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

What do you mean by 'wipe'?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Sorry, I mean Wipe data/fact. reset :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

wipe the other stuff to like dalvic cache and battery stats etc

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

EDIT2: Still no luck, the thing is that the ROM installs too fast, like 5sec fast. I got the CM CWM.

Edited by vexa
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Managed to get CM10.1 on the phone, but I still want to go back to ICS Stock +, can anyone help?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Sounds like a bad download

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Actually I tried with 2 downloads, I'll try to download the ROM with Chrome, lol. So I guess I should be able to downgrade from JB 4.2.2 (CM) to ICS 4.0.3 (Stock+) just by the standard wipe/install zip from sd?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Re-re-re downloaded it, I'm pretty sure it's not because the download.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

What stuff are you actually wiping?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Data, Dalvik cache, battery stats.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

are you instaling the right zip? :ph34r:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I installed alot of custom ROMs, so I think I know how to install it, apparently only CM10.1 works right now on my device, tried to flash FirefoxOS and it doesn't work, this is odd.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Try download via pc, copy into sd and install

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Well, actually, that's what I've done til now :\

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

If it tries installing too fast, My guess would be you have the wrong version of CWM. Try using recovery-clockwork-hybrid-6.0.2.7-u8815-R4.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

If it tries installing too fast, My guess would be you have the wrong version of CWM. Try using recovery-clockwork-hybrid-6.0.2.7-u8815-R4.

Yeah, it sounds like a CWM problem to me too. If it is flashing in seconds then I'd bet that /system isn't being mounted correctly before the flash. Try manually unmounting and then re-mounting /system before doing the flash and if you still have issues just install TWRP recovery and that will probably work first time.

Edit: if you do use TWRP you want this version here the link posted above is for a much older (and less reliable) version.

Edited by Cyda
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

TWRP for the win :D

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Instalation failing with TWRP


-- Install /sdcard/zzROM/StockPlus-B960-R6.zip

E:Short write of /tmp/sideload/package.zip (No

Error flashing zip '/sdcard/zzROM/StockPlus-B96

EDIT: Trying to zip TWRP 2.4.4.0, I got 2.1.2 atm.

Edited by vexa
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Doesn't work with TWRP 2.4.4.0 . Same thing, rom flashes too quickly, this is getting frustrating >.<.

It looks like the problem is present only in Stock Plus, I managed to install Lightning ROM, this is very odd. Cyda, do you have any idea?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Cyda, do you have any idea?

Must be your download. The rom has been downloaded and installed far too many times for there to be any issues with the zip itself.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I'll try tomorrow againt, the strange thing is that I downloaded it about 5 times and tried all the zips, will keep you updated! :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Try wipe data\factory reset then wipe cache partition then dalvik cache and format system, I had something similar from CM9 to infusion

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.