• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

Can anyone get this game to work?

6 posts in this topic

Posted

I asked the developer to provide an ARMv6 build of a game he posted on reddit, which he did. It won't run on my Skate running SlimBean, but apparently it works on someone's Crescent running PA 3.0.

It would be great if all of you could try to install and run this game. Make sure to report which ROM you're running.

http://www.singlecellsoftware.com/download/Sand_armv6.apk

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

It works on my new ROM and H3 Blues.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Seems to be working fine on PJ1

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

That's strange. On SlimBean it just launches to a black screen, then quietly exits.

Here's the logcat, if anyone wants to take a look. I launched it twice so the two stack traces should be duplicates.

http://pastebin.com/XCTFH2Ux

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Looks like it's failing when Sand is calling some method in its native library. But don't ask me which, I can't tell :)

Are you sure the app is normally compatible with 4.2.2?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

People have reported it working on AOSPA and CM10.1, so it should work. Oh well, thanks for helping anyway :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.