• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

[NEW! San Diego root/unroot kit for *Windows*]

28 posts in this topic

Posted

This method isint working in any way. Already tried it twice, failed each time. After the program commands to restore the device, it just stops working inspite of restoring ended. The instant i plug out my device ,it just starts working (both time), saying the restore was completed but now rebooting cannot be processed due to sudden plug off of device. As if the program was waiting for me to do so. 

 

I am extremely frustated over these faulty failed methods. Can any one for sake, please please tell me straight away how to root my Xolo X900 aka Orange san diego ?????

 

I would be thankful.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

This method isint working in any way. Already tried it twice, failed each time. After the program commands to restore the device, it just stops working inspite of restoring ended. The instant i plug out my device ,it just starts working (both time), saying the restore was completed but now rebooting cannot be processed due to sudden plug off of device. As if the program was waiting for me to do so. 

 

I am extremely frustated over these faulty failed methods. Can any one for sake, please please tell me straight away how to root my Xolo X900 aka Orange san diego ?????

 

I would be thankful.

I was just going to reply to your PM but here will do. What exactly have you done and what were the error messages (if any)?

 

BTW, I've just ordered (and started to receive) bits to make up a brand new PC for myself so if I don't answer for awhile you know why ;)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Guy's my orange san diego imei has vanished and cannot get a mobile signal. Previous owner messed it up i think. It says cannot connect to camera too when i try use the cam. Is there anyway i can fix it. Tried flashing but it disconnects when rebooting. Thanks in advance!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.