Sign in to follow this  
Followers 0
markhuges

Settings > "More" not working

10 posts in this topic

So just as i think everything is done :) this happens :( : the menu for Settings > More does not work for me . I click on "More" and it just goes back to home screen and does not work? anyone know why? The setting itself works , e.g wifi, display but now have this "more" problem. Any help would be appreciated.

Thank You

Edited by markhuges
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm presuming you mean the "Wireless & Networks" screen? I notice you posted this after you rebooted the phone from the previous thread you posted in, did you check after the reboot? If so what did you delete from the system apps exactly?

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm presuming you mean the "Wireless & Networks" screen? I notice you posted this after you rebooted the phone from the previous thread you posted in, did you check after the reboot? If so what did you delete from the system apps exactly?

Yes, That from wireless and Networks, The "more" option is not working, I deleted the things, like social gallery, quick office, translate etc

Edited by markhuges
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re-install Xolo ICS, reboot and try again.

Reinstall it,, Is there no other shorter method?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Reinstall it,, Is there no other shorter method?

Probably, but since we don't know what you've removed, it's not easy to tell you what specifically to put back, and you'd need to start setting permissions on the items you would put back, if you got that far. Note - if you re-install Xolo ICS, your downloaded apps and settings will remain intact (including account logins, WiFi etc) unless you clear /data and /cache, which there is no reason to do in this instance.

1/ Re-install Xolo ICS

2/ Re-root

Hope that helps :)

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Okay, Thank You Both for your help! :)! Glad I can atleast fix it and haven't fully wrecked it!!!! (I really do need to stay away from trouble)

I will Reinstall and Re root later in a months time, since it currently is not a major issue, and i have some tests in a months time!

Thank You both for your input! :D:)!!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Okay, Thank You Both for your help! :)! Glad I can atleast fix it and haven't fully wrecked it!!!! (I really do need to stay away from trouble)

I will Reinstall and Re root later in a months time, since it currently is not a major issue, and i have some tests in a months time!

Thank You both for your input! :D :)!!

You are welcome :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Okay, Thank You Both for your help! :)! Glad I can atleast fix it and haven't fully wrecked it!!!! (I really do need to stay away from trouble)

I will Reinstall and Re root later in a months time, since it currently is not a major issue, and i have some tests in a months time!

Thank You both for your input! :D :)!!

Consider it practice :P
1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello, Been a while and im ready to fix, this, I have downloaded the Update file 299mb

So, i put it in the Update folder?

Also the Phone is rooted? will i have to do anything else?

Thanks

Edit: Did that,

Thank you! the "more" is back :) :D Thanks for your help!

Edited by markhuges
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.