• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

Wi-Fi Problems

3 posts in this topic

Posted · Report post

I have tried a few different roms, back to Paul's, but my wi-fi is playing up, it says it has an excellent conection but the wi-fi icon in the top right stays grey, and no internet on wi-fi?

Anyone know how to fix?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Sorry for the obvious question, but are you sure it's your nexus? Tried resetting your router or noticed if other devices are having problems accessing the internet via your wireless network?

If your network's fine, are there any new apps that might be interfering?

I remember a similar problem on my Xperia Ray with one particular rom. Opening google talk would often help me login to google services (turning the icon blue)

Edited by The Soup Thief
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hi and thanks for the reply! I'm sure it is the phone, as my HTC one and iPhone are fine, but in a strange turn of events, its now working well? so I am not sure what happened, I must admit I have never found the Nexus 4 that great with wi-fi anyway.

But its ok for now!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.