• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

ZTE KIS V788 - Flashing problems

2 posts in this topic

Posted

Hi guys,

I have a ZTE KIS V788 with a Turkcell original rom. I've flashed the device with the de-branded ROM for ZTE KIS / Roamer 2 [gingerbread] modified by Sebastian404. I used this image: r0_de-branded_roamer2-update-signed.zip

The rom is amazing and run very well. Everything is working well except for 2 issues: The camera is not working and it doesn't find the SIM Card anymore. The message No SIM Card is showing all the time and, of course, the device couldn't register on my carrier network.

I've tried to find the original stock rom but i just could find the Tigo(a carrier from Rwanda, i think) update rom application in the ZTE official global site. The application doesn't install a new rom, but its scripts modify the current rom. So i run the app over the de-branded ROM. I had to change some asserts and little things in the script but finally i updated the rom. As result i got a partially debranded device. The camera is working now but the phone is still failing to register on the carrier network because it still can't find the SimCard and i got the same message. No SIM Card. Another interesting thing: I made an app to show the Telephony properties and it couldn't get the IMEI number and didn't find any network.

Has anybody seen anything like that or solved problems like this before?

I would like to try another roms, but i can't find stock roms for this phone.

Some help would be appreciated.

Thanks in advance.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

you have corrupted your baseband, similar issues happened in the blade forum

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.