Sign in to follow this  
Followers 0
teevili

Help Needed - Screen fades and stutters

4 posts in this topic

Screen started to fade and not respond and then suddenly came on and started stuttering(lagging). And when phone goes to powersaving and you open it up, it only lights buttons up, screen doesnt start. This was on both CM9 and CM7.

And this fading thing comes very often.

So hardware issue or?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same thing happens on Recovery, screen starts to fade and comes bright again.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

yer sounds hardware buddy.

mines starting to get worse these days (though not the screen just lag wise)

I think the persistent 1017Mhz overclock is slowly killing it. I'm guna wait for I/O and then get a new device me thinks :D

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mine's still fine, thankfully. Hopefully I can actually last until I can get an upgrade next year.

OP, that definitely sounds like a hardware issue. I suppose you could flash a stock TPT to be sure, but if a ROM change didn't fix it (and it happens in CWM) then I'm sure it's hardware.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.