Kra1o5

[RECOVERY][ALL] Official TWRP 2.7.1.0 & Root [01/08/2014]

463 posts in this topic

Koush Superuser link's is broken :(

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Huawei ascend G510-100 - I can't make a backup of my rom?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, is there eny working solution if touch doesnt works in TWRP ?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi, is there eny working solution if touch doesnt works in TWRP ?

Lewa 2.2 or CWM

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

nice work

can not flash it true Linux, had to use virtual windows, other wise very good and stable.

just when i flashed a version pre build of CM10.1 the thouch stoped working on my device, had o flash other rom and reinstall 5 times

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Having a bit of trouble installing TWRP

I confirmed my bootloader is unlocked

My device is connected (fastboot devices, shows me its connected)

I downloaded the latest G510 recovery image off TeamWin (openrecovery-twrp-2.6.1.1-u8951.img) (as suggested renamed this to recovery.img and placed in same directory as fastboot)

Used the command "fastboot flash recovery recovery.img"

I get sending stuck here it does not hang, just waits saying :-

sending 'recovery' (7736KB)...

The older one on the first page worked first time :) happy days.

But when I try to root it says "Error: device offline"

USB Debugging ticked

Install non marketplace apps Ticked

Fastboot off

Any Ideas?

Rooted with "Cydia Impactor"

It was a one click deal and sorted it in seconds.

Thanks

Edited by KelDG
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi im from philppines im using cwm recovery but My charge animation doesnt work anymore...I have Huawei G510-200 can anyone help on how to resolve this :'(

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi im from philppines im using cwm recovery but My charge animation doesnt work anymore...I have Huawei G510-200 can anyone help on how to resolve this :'(

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi im from philppines im using cwm recovery but My charge animation doesnt work anymore...I have Huawei G510-200 can anyone help on how to resolve this :'(

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi im from philppines im using cwm recovery but My charge animation doesnt work anymore...I have Huawei G510-200 can anyone help on how to resolve this :'(

Read the declaration on Huawei site when unlocking boot loader...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Charge animation working for any Y300 user??

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've already unlock bootloader courtesy of huawei unlock code but When I flash twrp and off my phone before charging it hang up on the logo...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi im from philppines im using cwm recovery but My charge animation doesnt work anymore...I have Huawei G510-200 can anyone help on how to resolve this :'(

Had the same issue with CWM recovery. No charging animation and the phone crashed on Huawei logo with the charger connected.

I flashed the TWRP 2.6.3.0 and all is fine: the cargher works, with animation.

Edited by paolino08
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have a question.

Is it possible to revert back to stock recovery?

if yes,how?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

hi...how can i update my TWRP...currently now i have the 2.6.0.0...to update to the 2.6.3 i just need to download the zip and flash it in recovery mode???

thanks

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

hi...how can i update my TWRP...currently now i have the 2.6.0.0...to update to the 2.6.3 i just need to download the zip and flash it in recovery mode???

thanks

wow wow wow....not yet bro...don't brick it

Do everything as you did for previous version

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi guys i'm new but i have a little question, and i think i have a BIG problem.

My TWRP isnt responding to the touch.

When i start my mobile I only see a message box with "Unfortunately, the process com.google.procces.gapps has stopped.

when i click OK

Then i get the error unfortunately setup wizard has stopped.

I'm out of idea's..

Anyone help me??

Greeting Marvin!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.