Sign in to follow this  
Followers 0
Owl93

JB/CM10.1 Phone Signal Loss Solved?

10 posts in this topic

Ok after reading some reports of some users here it seems that the loss of phone signal after a certain period of time is due to "Deep Sleep".

In order to prevent this i searched the market a little bit and came out with this app:

https://play.google....d.wakemyandroid

It's a simple app that wakes your phone from time to time (you can set it up), preventing it from going into deep sleep and therefore erasing the Phone Signal Loss problem. I tested this all day long (and yesterday's night too) and I can say I didn't have any signal loss and the impact in battery life is almost 0.

Regards;

Owl93

Edited by Owl93
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

You are talking about r4? I have installed alpha 5 and do not have any problem... :)

Edited by Pyntux
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm talking about R4 yes. The problem seems to be gone with this app. Until R5 comes up.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

You are talking about r4? I have installed alpha 5 and do not have any problem... :)

alpha 5 work for me last night and i test all day long but lost signal ..

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

alpha 5 work for me last night and i test all day long but lost signal ..

Thanks... ;)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

A5 lose the wi-fi signal here....

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

We are not talking about wifi signal here, it's network signal!!!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Does anyone use cm10.1 with official unlocked bootloader with huawei code?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

This software does nothing to fix the issue here. Even with the software running, my phone looses signal when in sleep mode. I tried to call my phone, and it went directly to voice mail :angry:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Maybe you're setting the time too high? Nonetheless this app made my phone reboot sometimes so I reverted to Stock+.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.