soulhand

Wifi won't turn on....

7 posts in this topic

I just (re-) installed CM10.1 and used Gobackup to restore the wifi settings (I suspect this was my error).

Now wifi won't turn on.

How do I get it working again?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

It might be a problem with GO backup, as that often causes wi-fi problems.

Try going to /data/misc/wifi/ with file manager and then deleting wpa_supplicant.conf

Also delete

bcm_supp.conf in data/wifi/

Edited by george109
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Make a nandroid first though, as then you can restore it if it does not work

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I did a factory reset then another restore without the wifi setttings, and that seemed to work.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Restoring wifi settings using GoBackup on CM10.1 based roms does not work. It breaks the wifi like you found out.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

They really need to disable that feature, as it causes lots of problems...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.