• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

Advent Vega ~ Vega bean install ~ problem

3 posts in this topic

Posted

Hello, pretty new to loading a rom on a tablet. a friend of mine gave me a advent vega to mess around with, he loaded a older rom onto it, so the clockwork mod etc is all there installed on the device, however after attempting to install vegabean its stuck on the loading screen? is there any solution or anything i can do to work around this? get back into the recovery section and start again?

Regards

Andrew

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I'd suggest choosing one of the ROMs over on Tabletroms and following the instructions for the NV Flash installation. http://www.tabletroms.com/forums/vega-rom-development/ Personally I'm using the [uNOFFICIAL] CM10.1 for Advent Vega / PoV Mobii and find it very good. The installation can be tricky and, if you can, I would recommend using a freshly formatted SD card to avoid problems. Getting the tablet into NV Flash mode can be tricky, but a little programme called "audi" can be very helpful with this. I use Mini Tool Partition Wizard to format the SD card with the necessary partitions (one FAt32 and the other Ext4. I hope this helps.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I have upgraded ROMs several times on different Vegas ,the latest being vegabean beta version 6 which is great .I have a problem on one machine in as much the HDMI output is not working. Could this be a firmware /ROM problem or hardware ?apart from that the pad works fine. Any ideas?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.