• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

[Tool]AIO Tool for San Diego and xolo

1297 posts in this topic

Posted

You are the man! If this works then I officially love you lol

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

This could be a breakthrough. Someone test it, I don't know how to use ADB!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

My sd card is fried, feel left out :(

Edited by jikobutsu
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

just tried it and still could not get the external sd card working.

i ran the .bat file you modified and it said failed to mount ??

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

did you go to the adb insecure app and tick both boxes ? also did you disconnect and reconnect cable before pushing continue

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

@ benichou why did you edit my script without asking me if it was ok first I spent hours on this and the you come along and add bit to it

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

yep it seems, you already have insecure adb installed but not enable it, you have to enable it at each boot, it is why i ask to tick the box, enable at boot :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

@ rickywyatt because, i create a new part in your script so, your parts are untouched, if the sd card does not work, it is only the option 8. but if you do not want to I can create a other script, but like a lot of required file are in common, it is a bit useless, if it is working, you can post it, if not, dont post it...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

@ benichou why did you edit my script without asking me if it was ok first I spent hours on this and the you come along and add bit to it

yeah to be honest i thought it was a bit cheeky lol

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I'd like you to remove your post with my tool if you what you can make your own tool

or ask me to add it not do it for yourself

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

yep it seems, you already have insecure adb installed but not enable it, you have to enable it at each boot, it is why i ask to tick the box, enable at boot :)

sorry but im lost, tick what box to enable a boot ?

i have never used insecure adb, its only installed because i ran the script twice.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

sorry but im lost, tick what box to enable a boot ?

i have never used insecure adb, its only installed because i ran the script twice.

The app must be given root permission and both boxes in the app ticked or the script wont work.

Edited by jikobutsu
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

im still lost lol, i cant even find the adb insecure app on my phone :-(

lol

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

got the insecure adbd working now from xda link, but still cant get the external sd card working

i now have sdcard/external_sd/external_sd

they seem to be a folder within a folder that i cant delete.

and still windows shows as 10.6gb free when i have 32gb in the slot

??

probably me done something wrong

Edited by shootomanUK
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

yes the size of the sdcard is not displaied in windows explorer, because there is only a link to the sdcard from the internal memory, someone can tweak that but it comes from the MTP ....

Concerning the double folder it is weird, i have only one folder, it may be created by the app, and i create it too during the process,

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

iv got it working and iv swapped the sdcard > sdcard_ext and sdcard > sdcard_ext so now my external sdcard is now my internal so I have 16gb internal

we will need someone that is good with small to edit media provider apk

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

i cant get it to work, i dont see 32gb on phone or windows,

sorry

someone else might be able to get it to work

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

open terminal and type ls dev/block if you see mmcblk1 your sdcard is showing

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

yeah i see mmcblk1 in the list

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

if you have go to system/etc/vold.fstab with a root explorer and open it and edit this line

#dev_mount sdcard_ext /mnt/sdcard_ext auto /devices/pci0000:00/0000:00:04.0/mmc_host/mmc1 /devices/pci0000:00/0000:00:02.3/gadget/lun0

to

dev_mount sdcard_ext /mnt/sdcard_ext auto /devices/pci0000:00/0000:00:04.0/mmc_host/mmc1 /devices/pci0000:00/0000:00:02.3/gadget/lun0

then reboot

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

mine says:

dev_mount sdcard_ext /mnt/sdcard_ext auto /devices/pci0000:00/0000:00:04.0/mmc_host/mmc1 /devices/pci0000:00/0000:00:02.3/gadget/lun0

dev_mount sdcard_ext /mnt/sdcard 7 /devices/pci0000:00/0000:00:04.0/mmc_host/mmc0 /devices/pci0000:00/0000:00:02.3/gadget/lun0

Edited by shootomanUK
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

just tried it all again and still the same:

/mnt/sdcard/external_sd/external_sd

size 0.00KB

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Does Rooting work with xolo x900?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Where is the link to the updated tool with the option to unroot and enable init.d..?

And is it possible to add an external SD card on to the device..? if yes.. How..?

thank you...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

just use this file to replace you one in system/etc

sdcard.tar

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.