• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

[Tool]AIO Tool for San Diego and xolo

1297 posts in this topic

Posted

sorry i must of deleted the files from my drop box

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hey guys.

I've just updated my AIO prep tool (prepares the AIO tool for allowing you to revert from Xolo ICS back to Stock Orange ICS):

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hi guys. Just got my phone back from when I bricked it and could not fix it.

I have a new computer now and my C drive is full and unable to have this tool on it. When I install this to another drive and location I get errors and am unable to get past the set up.

it keeps thinking the tools is on C:\ but its not. How can I fix this? I used the backup tool but its not fixed this issue.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hi guys. Just got my phone back from when I bricked it and could not fix it.

I have a new computer now and my C drive is full and unable to have this tool on it. When I install this to another drive and location I get errors and am unable to get past the set up.

it keeps thinking the tools is on C:\ but its not. How can I fix this? I used the backup tool but its not fixed this issue.

It needs to be installed to C:\ - it is hard coded.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

It needs to be installed to C:\ - it is hard coded.

Ah ok. Well not sure what to do here then... ok :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Ah ok. Well not sure what to do here then... ok :)

Clean up/backup your C:\ drive? ;)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Ah ok. Well not sure what to do here then... ok :)

Ignore the previous post, you can probably get around it by editing the batch files especially SanDiego.bat. You need to change all the references to the C drive to wherever you put the tool.
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Ignore the previous post, you can probably get around it by editing the batch files especially SanDiego.bat. You need to change all the references to the C drive to wherever you put the tool.

You're right, and I was going to suggest this, but there's A LOT of batch files to edit, and there's more to it - you would need to change the shortcuts in the "SanDiego" folder also.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

I edited the files :) Noticed it after I made my last post.

Thanks.

On a side note: Any chance of someone uploading the whole thing so no one has to download each thing? Would be quicker and take less time? Or maybe having a option to "download all" so each can be downloaded without having to select them one by one. I kept wondering if i forgot one and with no easy way of checking it was a pain.

Edited by King Conrad
1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I edited the files :) Noticed it after I made my last post.

Thanks.

On a side note: Any chance of someone uploading the whole thing so no one has to download each thing? Would be quicker and take less time? Or maybe having a option to "download all" so each can be downloaded without having to select them one by one. I kept wondering if i forgot one and with no easy way of checking it was a pain.

That's a brilliant idea. I am considering porting this whole AIO to Linux, and if I do, I shall ensure there is a "download all" option which is user-transparent, as I agree - not knowing which bits are installed or missing is pretty daft and confusing.

Take care :) thanks

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

hi ain't been in how's my tool going? also thanks for the donations

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

hi ain't been in how's my tool going? also thanks for the donations

Super work, Ricky! :)

I'm forever diving into the scripts and learning code from them, and porting various parts back and forth to/from Windows/Linux :)

Thanks so much.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

my phone doesn't root. At the 'restore my data' stage it says 'restoration ended' and my phone screen doesn't flash or anything and the shell keeps running! please help!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

my phone doesn't root. At the 'restore my data' stage it says 'restoration ended' and my phone screen doesn't flash or anything and the shell keeps running! please help!

Just keep trying....

make sure you end the ADB process in windows by pressing CTRL-ALT+DEL before trying again.

by the way you didn't update your phone via the Over-The-Air update did you ?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Just keep trying....

make sure you end the ADB process in windows by pressing CTRL-ALT+DEL before trying again.

by the way you didn't update your phone via the Over-The-Air update did you ?

Yes I did! why?? p.s. what is ADB process?? [noob alert] Edited by Firestorm79
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Just keep trying....

make sure you end the ADB process in windows by pressing CTRL-ALT+DEL before trying again.

by the way you didn't update your phone via the Over-The-Air update did you ?

Arrgghh, I didn't think of asking that... :unsure:

You have to downgrade first before you can root, ignore any other posts I've put on in regards to this problem. (bangs head against wall).

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Just tried the crossgrade, getting different errors every time I flash it, what the freak am I doing wrong. Downloaded orange ICS update, that is in the orange folder, downloaded dump.zip that is extracted in the tools/system directory, stock rom, rooted, install orange logo, flash ICS, it pushes the GB updates to the phone, then the Orange ICS, reboots into recovery to flash ICS and then errors out.

Edited by ArcticFox
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Arrgghh, I didn't think of asking that... :unsure:

You have to downgrade first before you can root, ignore any other posts I've put on in regards to this problem. (bangs head against wall).

ok ive just factory reset my phone cos i couldn't take it anymore...

so I'm back to 4.0.4 - is that the one i need to be on?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

ok ive just factory reset my phone cos i couldn't take it anymore...

so I'm back to 4.0.4 - is that the one i need to be on?

Yes, I think so(at least that's what I'm on). Do not accept any updates.
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

hmmm... just ran the root again (option 7), and I progressed much further than last time with v4.0.4. The shell screen actually ended saying enjoy your rooted phone etc etc... but then when I ran root checker it said my phone did not have root access?!? noooooooo. what's going on?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

when i try to root it doesnt work it says something like not permissable or something

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

hmmm... just ran the root again (option 7), and I progressed much further than last time with v4.0.4. The shell screen actually ended saying enjoy your rooted phone etc etc... but then when I ran root checker it said my phone did not have root access?!? noooooooo. what's going on?

Is superuser in your phone?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

hmmm... just ran the root again (option 7), and I progressed much further than last time with v4.0.4. The shell screen actually ended saying enjoy your rooted phone etc etc... but then when I ran root checker it said my phone did not have root access?!? noooooooo. what's going on?

Did it reboot? If not try one. Have you got adb and superuser installed via the tool? Edited by BlueMoonRising
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Did it reboot? If not try one. Have you got adb and superuser installed via the tool?

I have adb installed but didn't know whether superuser was installed, so I just installed it from the Play store... is that the same one? by Chainsdd? The thing is when I run adb insecure it says 'superuser access is needed, but could not be acquired. are you rooted and did you give permission?' but I have the above app installed (plus it says on the shell screen that superuser is being pushed onto phone) so I don't get why adb insecure isn't working... p.s. how do you actually install adb insecure and superuser via the tool? I downloaded both from the app store... Edited by Firestorm79
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Uninstall the one you downloaded from the playstore (both if necessary) and run root again. Don't forget to kill any instance of adb first.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.