• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

Huawei Ascend G510 Disabled Notification Panel. Pls Help :(

10 posts in this topic

Posted (edited)

Hi guys!

I need help :'( I just own a Huawei Ascend G510 - 0200 got it on a contract from my network provider.

My Notification panel was permanently disabled after flashing a official firmware from huawei which is

build 173. http://www.huaweidev...softid=NDcxNDM=.

I wonder if how can I get it back my Notification Panel. My device is already rooted.

Here are some screenshot:

As you can see, the settings is greyed out. You can't check it :(

post-1013992-0-91286000-1368364368_thumb

post-1013992-0-64670800-1368364372_thumb

Thanks guys! Any help will be highly appreciated.

Edited by joenefloresca
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Surely if this is an official update you should report your problem to Huawei unless, of course, you did something else which might have disabled notification.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Or just use Widgetsoid's notification applet feature, and not be reliant on vendor specific UIs

Edited by KenBW2
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Looks like you have the root update installed as well since your kernel is quite old. B173 was built in March & the kernel should match it. Not saying this is the cause of your problems but it would be better to completely restore your phone with the stock update 100% before rooting etc just to see if the problem remains or not.

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

You need to rename inside the cust folder like origin the hw folder: Vodafone, and do a factory reset.

Edited by dam ZTE
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Hi guys. I tried reflashing a stock frimware Build 173 without root but still got the problem. Other builds doesn't work on my phone :'( Only B713 works fine.

I downloaded and tried to flash other builds as well but it always failed and the build 173 is the only one that can be successfully flashed. :'( Dunno how can I get back those notification panel :(

Edited by joenefloresca
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Try to get the stock "cust" folder and overwrite the b173 one. or the way what works for me: just rename the "hw" forder to "vodafone" (inside "cust" folder) or whatever it name is in your stock rom.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hi Dam Thanks for the tip :) one last question, how can I view the "Name in my Stock Rom"?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Ask to someones who has one, i´m from spain and i can´t help you on that: in my case i renamed the folders: /cust/hw/en of B173(general version) to /cust/yoigo/es, and factory reset.

And i´m sorry if you don´t understand me, but i do as i can.

:huh:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

It's ok :) thanks for your help :) In my case, I find it cust/hw/normal with several folders inside it.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.