Sign in to follow this  
yaqh

no network

Recommended Posts

yaqh    15

lost my network at today at 4.00pm.im on TMO using stock+,anyone else having this issue or is it just me.my wife is on same network and thats fine she is on stock gb.

Share this post


Link to post
Share on other sites
yaqh    15

it looks like its the sim card. tried another one and it worked.getting a new one tomorrow.

Share this post


Link to post
Share on other sites
sharkyo01    14

Try rubbing the simcard with a dusting cloth or microfibre cloth sometimes it can just a small piece of dust or grease that can do things like that.

Share this post


Link to post
Share on other sites
yaqh    15

Try rubbing the simcard with a dusting cloth or microfibre cloth sometimes it can just a small piece of dust or grease that can do things like that.

it worked after when i refreshed my network settings.wierd.

Share this post


Link to post
Share on other sites
sharkyo01    14

it worked after when i refreshed my network settings.wierd.

That is one of weirdest things i have heard for while...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.