• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

[ROM]TOUCHMEZ Y300

8 posts in this topic

Posted (edited)

I Use This Rom For My Daily Drive The Speed Is Amazing Very Stable

LINK:https://drive.google...VFU&usp=sharing

Use Nova Launcher For Best Performance

The Version To Download Is TouchMe Z 1.4.1

Edited by frazer_cooper
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Du you know a developer trade url for the change log info?

Amazing speed is based on your personal impression or its benchmark based?

Iz it a real costume rom or repackaged stock?

No need to answer it's just renamed version of the G510 whit changed bild property's to Y300!

Is there eni real development out there at all?

Edited by ZolaIII
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

I like this one. Thanks.

Edited by radu_sergiu
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Yes thats right Radu.... its a good one,thank you!! :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I keep getting the message: "Unfortunately, system UI has stopped." every three seconds on my Y300-0100. I installed version 1.4.1 using TWRP v2.5... I can navigate the Sony xperia like UI but again keep getting pestered with the message.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Seems decent enough, very Sony, except for one thing... No sound at all during music playback. Actually, I get a tiny burst of sound and then it's off. Tried with a few different apps, fiddled with all settings, still nothing.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Says empty folder?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

What android version is this e.g Android 4.2.2

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.