• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

[CM10][4.1.2] Unofficial builds (v7)

290 posts in this topic

Posted · Report post

http://pastebin.com/cn5N8Rr0 last one.. if isn't fine.. i don't know how to..screenshot2013060622000.png

And i don't know what is with that round square ( red.. )

i've the same problem

i tried with another camera app and the flash work properly but can capture only 1.3mp picture..

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Explain me well.. I reboot first ? and then adb logcat ? when it's at the boot screen ? cuz i get a message waiting for device.

Yes reboot.. if say wait, well just wait..

And copy all from the top of log

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Yes reboot.. if say wait, well just wait..

And copy all from the top of log

that i just did..on the last logcat http://pastebin.com/cn5N8Rr0

Edited by razvankim
1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Maybe is a kernel fault or...i dunno... why i have problems sith wi.fi mobile network no sound and bluetooth .( just these i tested )

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

another bug: many games are not compatible in play store

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Maybe is a kernel fault or...i dunno... why i have problems sith wi.fi mobile network no sound and bluetooth .( just these i tested )

This is an example of what I need

http://pastebin.com/a5nRmR3w

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

V3 boots for me :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Tried! And i get the same things..:|

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

V3 boots for me :)

Boots for me too -1 cpu version but wi-fi doesn't work , bluetooth neither , sound , mobile network.,.

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Tried! And i get the same things..:|

- Unplug your device

- open cmd

- launch

adb logcat > C:\s500_logcat.txt

- it hang on waiting device

- reboot your phone and plug USB quickly

- let your phone boot properly, unlock it

when it's OK, Ctrl-C in your cmd to stop the logcat

The C:\s500_logcat.txt should have every log from boot, you can pastebin it

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

think i managed it xD http://pastebin.com/jJVmwfER

Try this to fix :

adb remount

adb shell cp /firmware/image/* /system/etc/firmware

adb reboot

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Thanks vache! It works now!

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

why this cm10 doesn't have extended desktop feature?

http://androidspin.c...o-its-features/

It's from 10.1, no? Anyway, i also saw this mode, it"s something I wanted since owning the cloudmobile :) Can be emulated with only root (and a kernel allwing for RW the sytem partition) though, just install pie control from playstore and edit /system/build.prop, adding the line

qemu.hw.mainkeys=1

Do that after properly configuring pie control only, as it will remove the navbar (i.e. onscreen buttons), so better to have a functional alternative to back/home/menu/tasks in place before doind it. Reboot, and your nav bar is gone. Nice additional screen estate, I feel like I have a larger screen now ;-)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

It's from 10.1, no? Anyway, i also saw this mode, it"s something I wanted since owning the cloudmobile :) Can be emulated with only root (and a kernel allwing for RW the sytem partition) though, just install pie control from playstore and edit /system/build.prop, adding the line

qemu.hw.mainkeys=1

Do that after properly configuring pie control only, as it will remove the navbar (i.e. onscreen buttons), so better to have a functional alternative to back/home/menu/tasks in place before doind it. Reboot, and your nav bar is gone. Nice additional screen estate, I feel like I have a larger screen now ;-)

i think it's a cm10 feature.. i don't like pie control.. i would use extended desktop only on games, then disable it, without reboot..

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Let's just focus on bugs and tell to devs what's not working and they can fix it. After that, when we'll have a bugfree cm10, we can ask for features..

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Current bugs that i've found:

- Screen flicker

- Not so smooth as stock

- Incompabilty error in Google Play

- RED square when unlocking and entering other apps ( like Apollo for example )

That's all. Hope you'll fix it.

Good JOB and THANKS for bringing CM10 to ACM!

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

When you have screen flicker?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Very frequently... i got screen flickers.

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I think is -1 cpu problem, because i on -3 i don t have this problem..

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I think is -1 cpu problem, because i on -3 i don t have this problem..

I think is -1 cpu problem, because i on -3 i don t have this problem..

I think it's from the kernel..dunno ...waiting for devs to fix it and release bugfree version:D

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

i dont have or i dont see screen flickers in my device with -3 cpu but i see very often the red square around the screen appearing for 1-2 seconds.Also i have deep sleep issue.The only issue that annoys me.I hope that our devs will manage to fix it

Edited by bbbb122
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

It's not a screen flicker..it's like i have always ECO mode on.

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.