• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

[HELP] Zte Blade III wont boot

16 posts in this topic

Posted

Hello everyone, i have a BIG problem with my zte...

I cant flash any zip's file from the stock recovery 3e. It said E: Signature verification failed.

Another problem is that it stuck on FTM screen..

Please help me...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Damn man, I do not even yet own Blade III, but I can still say that you must flash cwm recovery by KonstaT, you cannot flash anything from stock(okay, some zte updates, maybe)

You can find cwm recovery from the top of forum, fitst topic. Cant be so tough read little bit.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Yes. But when i go to flash clockworkmod it say sugnature verification failed...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

You need to install cwm using adb you can't flash it with stock recovery. use the instructions on KonstaT's cwm thread

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Now.. error: device not found

What to do? :(

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Now.. error: device not found

What to do? :(

Turn on usb debugging from developer settings. If its still not working, make sure u have drivers installed.
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Sir, my phone have stuck at FTM logo.. I dont know but do not have android installed..

Practically i have access only in stock recovery..

Edited by dRJoker4o0
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I'm not sure, maiby USB debbug mod is not ticket... How i can start it i dont have rom on the phone... Please helppp :(

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Man,from advanced settings of CWM

disable the siganature verivication....will work

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Man,from advanced settings of CWM

disable the siganature verivication....will work

He doesnt have cwm.

I'm not sure, maiby USB debbug mod is not ticket... How i can start it i dont have rom on the phone... Please helppp :(

Are you installed drivers? If not, install, then follow KonstaT guide, and flash recovery via fastboot. When you have booted ur blade to fastboot mode with konstaTs guide, before flashing, type adb devices, and if theres nothin, you need to install some drivers. I dont even think that using fastboot needs usb debugging to be ticked, its much that you install zte drivers to ur pc.
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I have solution of my problem..

When i go to install the stock rom i get message like this error: product.name (status 7).

So I have download another STOCK ROM from this forum theard Zte Blade III stock roms and all is OK.

Thanks for helping so much! :) Thanks..

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I have solution of my problem..

When i go to install the stock rom i get message like this error: product.name (status 7).

So I have download another STOCK ROM from this forum theard Zte Blade III stock roms and all is OK.

Thanks for helping so much! :) Thanks..

So, good you got your problem solved. Now you can go and try to install cwm to install cm10 or cm10.1. But remember to read KonstaT guide carefully.
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I follow the KonstaT guide for install cyanogenmod 10 or 10.1 and again it stuck at cyanogenmod circle logo and stuck at randoms moments of booting...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Is this a fix?

I see the problem is still unsolved, so maybe this will help a little bit.

I had had the same problem with phone freezing on the bootanimation, but after a few attempts it managed to finish booting. But it was catching freezes at random moments, while I was using it, as someone mentioned before. I had pulled out sd card to check if this was its error, but it didn't solve the problem. Then I started to play around with cpu governors and overclocking. And when I'd set the governor to "performance", so the one that fixes the cpu at constant frequency I found that the freezes were totally gone. Well, it would sometimes freeze on reboot, but I could normally use the phone. Attempts of changing cpu frequency (didn't matter if I was lowering it or boosting) were causing instant hang. Another clue is the fact that after such a freeze, while rebooting the phone the "Android is upgrading" screen was appearing, like dalvik cache had been wiped.

It happens only on JB roms, ICS works fine.

So the temporary fix is, once it finish boot, to set the governor to performance. Battery drains pretty fast, though.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Please helppp!!! My phone is doesnt boot.. it saint only red light please helppp :((( The screen doest saint..

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.