Sign in to follow this  
Followers 0
atef083

Bad connection after install 4.2.2

7 posts in this topic

plz help me with this issue my phone after i install this rom my phone give my network but i cant make or received call why and how is this somthing wrong with my phone or my network operator please help my plzzzzzzzzzzzzzzzzz

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Could you explain some more please?

What operator are you on?

Have you added the correct APN settings?

Was it working fine before, or did the problem persist even on your first boot of 4.2.2?

Edited by kyan31
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

im from egypt my operator is mobinil

we dont have APN setting

it was work fine befor on ICS

every one call me give him out of rich so i have to reboot my phone

sorry for my bad english but i now you are the best in this field this is my first time to install rom in my phone

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

or install another rom for example i have 4.2.2 so i install 4.1.2

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Do you actually have a signal bar in your status bar, or is it empty? If its empty, you probably need to fill in your APN settings.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

actually i have a full signal bar in your status bar

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

how to go back to gingerbread

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.