Sign in to follow this  
Followers 0
carmonatis

nvram warning- error 0x10

13 posts in this topic

Hello,

I was wondering if anyone else has or had this problem on the Vowney.

I don't know how to solve it, and seems to make WiFi signal weak, really weak.

Compared to a Zopo 810, an old HTC I had previously or even a Blackberry, this device has a terrible

WiFi reception. And I'm afraid it is just mine, as I didn't hear of anyone complaining about it so far.

Any help would be much appreciated!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

I was wondering if anyone else has or had this problem on the Vowney.

I don't know how to solve it, and seems to make WiFi signal weak, really weak.

Compared to a Zopo 810, an old HTC I had previously or even a Blackberry, this device has a terrible

WiFi reception. And I'm afraid it is just mine, as I didn't hear of anyone complaining about it so far.

Any help would be much appreciated!

in spanish forums there are several v5 with very weak wifi signal, and even with no wifi at all

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Its something to do with the router . I can't remember I found it on another forum but the fix only removed the message

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

in spanish forums there are several v5 with very weak wifi signal, and even with no wifi at all

So there isn't a fix for the signal intensity yet?

can you give me any link elsita? so I can follow up in case they come with any fix

I'll be doing what pelelademadera said tonight or tomorrow, but is not the warning message what concerns me, but the lack of WiFi signal.

Thanks so much!

Edited by carmonatis
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

if a solution is worked out I will post it here, but at least one of the affected ones has got an RMA to send the phone back

Edited by elsita
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well, I tried replacing these two files , wifi and wifi custom, as pelelademadera said. No luck...

Hope someone comes up with a fix..

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did you disabe wifi before? And reboot the phone after?

Yes, I did... I tried a few times, erasing and renaming the original files back, but the nvram warning is still there

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

once you replace files, long "click" and remove lan/network or like that, I dont use my phone in english...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

once you replace files, long "click" and remove lan/network or like that, I dont use my phone in english...

Oh, thank you, but could you be a bit more specific? You can post it en español and I'll translate it afterwards for those who might have the same problem. Gracias!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Replase the two files, wifi must be off

reboot the phone

if the network still appear, go to setting, wifi, and in the list of wireless networks, mark nvram lan with long touch and remove.

This files solved me the problem in default rom, tillaz modded and last official

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Solved, thanks so much.

The WiFi is still a bit weak, tough... So it has nothing to do with this

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.