• Announcements

    • PaulOBrien

      Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such software Nintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance) CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission) ROMs must give full credit to the original author ISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • PaulOBrien

      Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Kra1o5

CyanogenMod 10.1 Build R22 [02/10/14]

1522 posts in this topic

Gapps breaks my AOSP Keyboard, I'm using the Apps for 10.2 since the ones in this thread are down. Can someone perhaps upload the correct Gapps on another mirror?

 

Thx!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

No.. the problem is only about Internet connection so 3G and EDGE doesn't work

Are you sure your APN settings are right?

 

Gapps breaks my AOSP Keyboard, I'm using the Apps for 10.2 since the ones in this thread are down. Can someone perhaps upload the correct Gapps on another mirror?

 

Thx!

This is a mirror: http://www.androidfilehost.com/?fid=23060877490000128

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can't install every from play store, i can download the app but not install, the system return me the error 110.

I've reflashed the gapps and reinstalled the system but nothing.

 

I'm the only one?

 

Nice Work THanks

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can't install every from play store, i can download the app but not install, the system return me the error 110.

I've reflashed the gapps and reinstalled the system but nothing.

I'm the only one?

Nice Work THanks

Download a newer playstore which latest is 4.4.21 and try if still got problem then try remove and re add account followed by a full sync
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

支持yige!!!!!!!!!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I don't think we are never going to see any 4.2+ ROM with the HW acceleration working at 100% : ( I don't really think that is possible for our phones and I'm not saying that the devs are not good I think and they are doing the best they can but I really think that we can just have 4.1 fully working for the HW acceleration, please tell me if I'm wrong and its just a matter of time ? Cuz I really love this Roms but it makes me crazy the problem of the drivers I don't know very much about this but I think its a huawei s***

Are here really working graphic drivers for 4.2+ ? : (

And really great job @Kra1o5 I love your work I'm actually using your cm10 port that its awesome : ) thanks so much !!!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I don't think we are never going to see any 4.2+ ROM with the HW acceleration working at 100% : ( I don't really think that is possible for our phones and I'm not saying that the devs are not good I think and they are doing the best they can but I really think that we can just have 4.1 fully working for the HW acceleration, please tell me if I'm wrong and its just a matter of time ? Cuz I really love this Roms but it makes me crazy the problem of the drivers I don't know very much about this but I think its a huawei s***

Are here really working graphic drivers for 4.2+ ? : (

And really great job @Kra1o5 I love your work I'm actually using your cm10 port that its awesome : ) thanks so much !!!

With joestone's latest build there's no green bar at HQ Youtube.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can someone download official motorola camera from google play and upload in modaco uploadcenter:

 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.motorola.camera

 

sorry I can not download from google play :(

Edited by Jelly Bean
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

well , I thought that's for my country...

 

Now I understand.

 

thanks

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

The rom is working just fine but SIM card is not detected, how i fix that?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

In all Kra1o5's 10.1 CMs there is a problem about Hangout App. It crashes after few moments. Anyone has my same problem? 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

In all Kra1o5's 10.1 CMs there is a problem about Hangout App. It crashes after few moments. Anyone has my same problem? 

I have the last hangout from google play and no problems

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can someone download official motorola camera from google play and upload in modaco uploadcenter:

This port of the Moto X camera has run fine for me in the past. It lacks basic settings for things like resolution, but I'm pretty sure that's par with the official app.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Green line in videos is now fixed  :)

 

Will be in next release.

5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoooraayy.. Thanks a lot kra1o5

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Double post -.-

Edited by RXZ
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have a question! And it stands for any CM rom. The soft touch buttons were controlled by the light sensor in case of 4.1.1. But in any CM release they are not. automatic screen brightness is working great. But the backlight are not. it stays on for a specific time and dn off again on and off. But in 4.1.1 it was controlled by light sensor. if external light is brighter the those buttons does not glow. Why is it not working now?? is this happening to everyone??

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Green line in videos is now fixed :)

Will be in next release.

Bring it on ! :D
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Green line in videos is now fixed  :)

 

Will be in next release.

 

Glad you did it. Seems Daz is going to implement this fix as a temporary solution in CM 10.2 nightly and planning on redoing OMX for Android 4.4.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

The RIL is not working : (

It says no service but its connected

And in some apps it says the sim card is not inserted please tri to fix it in r14 if its possible : ) and thanks kra !

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

R13 also gives me the problem with the cell network it says no service but is connected but APNs do not appear in network settings and I cannot send/receive data or navigate the Internet over the cell network.  R12 did not have this problem....

 

 

Edit: I reflashed R12 and I can confirm that the APNs are now again visible in the APN settings and I can connect to Internet.  But there is still a problem here:  if I try to explicitly choose a network in "Available Networks" search result,   It will always fail to connect...   I can only connect to the preferred via "Choose automatically".  This is a serious problem if roaming as the automatically selected network may not always be the cheapest....!!!

 

Thanks for this great ROM it is almost there !

Edited by millep
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

is there any way to make sdcard as internall to have space for the data of the games

and at the same time mount sdcard to the real external sd like cm10
i mean i used to like how cm10.1 managed the sdcard before this updates : (

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Greate work dude!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.