Kra1o5

CyanogenMod 10.1 Build R22 [02/10/14]

1522 posts in this topic

After rebooting RIL does not work :(

I have g510-0100.

Edit: I have the same problem with ROM from josalaito. Do you know why?

Edited by Veet
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

There is a bug about SD card. When I plug phone to PC I can't select it as mass storage device to transfer files. Can I solve it or is a bug?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

People Beta 2 is now compiling. To resolve some of problems (Ril)

The MTP & UMS not is a bug. Not implemented yet.

Edited by Kra1o5
0

Share this post


Link to post
Share on other sites
People Beta 2 is now compiling. To resolve some of problems (Ril)

The MTP & UMS not is a bug. Not implemented yet.

When it will be ready?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi!

ROM is great!! But WiFi tethering/hotspot doesn't work.. Apparently it works but after turning it on, the other devices (a tablet and a phone) can't discover the hotspot. :(

Has anyone noticed this?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

milky/white colors is really annoying and i guess battery drains too fast, aside from that every thing is great

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

hi guys, i just installed kra1o5 rom beta 1 on my g330 but com.android.phone crash continuously so i can't use phone. Already made all wipes from recovery and also tried to reinstall. Any solution?

Edited by YnGWiE27
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

hi guys, i just installed kra1o5 rom beta 1 on my g330 but com.android.phone crash continuously so i can't use phone. Already made all wipes from recovery and also tried to reinstall. Any solution?

You have to take the libcm.so from the stockrom and copy it to the lib directory.

The rom is running but no mic no sound

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

already did, thanks the same

Edited by YnGWiE27
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guys the ROM is in Beta stage have a lot of errors & I know.

But thanks for report.

2

Share this post


Link to post
Share on other sites

no problem kra1o5, rather thank you for your great job!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bug report:

Using the 'hold back to kill apps' feature causes the screen to constantly flash red when the app is reopened

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bug report:

Using the 'hold back to kill apps' feature causes the screen to constantly flash red when the app is reopened

I tried this & not get this error.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Phone apk crash? I want to try another phone.apk

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Unfortunately battery drain's fast but is usable (i think...) D: Huawey Y300-0100

Edited by jaller
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

i have milky colors too,and at the start i have problem with sim but after that its gone

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have noticed this: The CM 10.1 is slightly less fluid of CM 10. I also noticed that in the CM 10.1 ril does not work after the installation of a series of app

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks so much for this ROM got no probs with it i use the browser for youtube and flash works my daily driver now g510

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

i have milky colors too,and at the start i have problem with sim but after that its gone

Me too on my Y300-100

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

B2 is now up!

Better battery life

Ril problem fixed

Youtube Videos now works ;)

3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you Kra1o5 very much for your work.

Gives here a thanks button?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Waiting for the USB Mass Storage fix ;)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok, various user reports get a pin request every time, because i dont get this if you have this problem you can make one logcat & post here.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.