• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

[JB] [4.3.1] CyanogenMod 10.2 [ROM]

1196 posts in this topic

Posted · Report post

For the whole 2 people on 109808, I just found a solution for getting the BT address which will work on both basebands. I should have this ready for tonight's nightly.

edit: it's ready

Daz, I inform because I do not know if it's a bug of the ROM and it can be resolved, or if it is an problem of Android.

I had the phone on the table, and, without touching it and without receiving anything, the screen lit up like when we press the power button to unlock it.

It happened again today as in Android 4.2. Can it be fixed?

Thank you so much, genius.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

keyboard crashes

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

keyboard crashes

So informative.

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Daz, I inform because I do not know if it's a bug of the ROM and it can be resolved, or if it is an problem of Android.

I had the phone on the table, and, without touching it and without receiving anything, the screen lit up like when we press the power button to unlock it.

It happened again today as in Android 4.2. Can it be fixed?

Thank you so much, genius.

Never seen that on any build ever, and my G300 has been running a 10.2 build of some form for over a month.

Are you sure it's not an app?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Never seen that on any build ever, and my G300 has been running a 10.2 build of some form for over a month.

Are you sure it's not an app?

Well I do not know. But now that you say it can be true, because casually, it happens in both versions (10.1 and 10.2) of CyanogenMod.

The only way to confirm it is flashing a new nightly and watch it without installing any app. The next time I'll do it and I'll post the results, just like if it happens because of an app and I discover what it is.

It is something that happens very few times, but I wanted to know if it happens in other g300. So thank you very much for answering. I really admire you. :)

Edited by Oscar10ag
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

This is the g300 section not g510.
I don't know the hardware for the model you're referring to, check the details, but the answer is "probably not"

Thanks for responding hope that one day it will also G510

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Bugs:

Lockscreen customization cannot be saved. You must hit 'Save' multiple times, but still a bug.

Some strange auto-rotation bugs (The phone lock rotation to landscape, but auto-rotation is turned on). I can confirm this is happening after closing the camera app.

A bit slow camera. It seems to be fixed.

No haptic feedback on keyboard.

Call Volume is a bit low sometimes.

Auto-Brightnes has a slow reaction time to light changes.

Notification LED has the same color for missed calls, and SMS/E-Mail, need to be fixed.

Edited by akuci
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I'm having some issues with the keyboard (trail not working and no haptic feedback).

Also many video playback apps aren't working - BBC Media Player and Sopcast ae two examples.

When I start Google Maps, and some other google apps - Google Text-to Speech keeps crashing.

I should point out I did have some issues with the original install of 10.2 (I didnt install gapps immediately), not sure if this may have caused some of my problems.

Good news is that battery life is siginifcantly better. On a normal Saturday I wouuld have had to charge - not yesterday:

2aew4go.png

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Hi, thanks for this rom.

I guess that I have a little bug with autobrightness. It goes up but the stays at that level until I press "auto" again... ¿Does it happen only to me?

Edit, also, the CMUpdater didn't work for the last nightly. It downloaded correctly but couldn't install it. I had to manually flash it (i know, what a big deal... xD)

Edited by chewe
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Thank you Dazzozo for keeping this phone alive. This is by far the smoothest and the most responsive ROM that I've ever used in my life.

Keep up the good work man. :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Hello,

Please, why does not the application Go Backup? https://play.google....ng.go.backup.ex

thank you

ps: It does not work to the [JB] [4.3] CyanogenMod 10.2

Previously worked fine.

This is how it looks now!

post-1008276-0-36807500-1378652764_thumb

Edited by jwkk
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Hi guys,

I can't install the latest update via OTA. It downloads but fail when try to install. Anyone know what it can be? :\

Cheers

Edited by Zazasta
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

If I want to back out to 10.1 should this be strait forward? Do I need the older version of CMR (4.0???) I have tried re-installing 10.1 and 10.0 and the CyanogenMod logo just spins for ever. Thanks for any help.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hello,

Please, why does not the application Go Backup? https://play.google....ng.go.backup.ex

thank you

ps: It does not work to the [JB] [4.3] CyanogenMod 10.2

Previously worked fine.

This is how it looks now!

post-1008276-0-36807500-1378652764_thumb

yeah i have same error in Gobackup i hope you guys can fix it! =)

thnx

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Hi all, install Google keyboard from market to enable gesture typing, may be another fix but it works for me.

Also I think partitions or mount points have changed since CM10.1

For anyone using a swap partition on SD card with Swapper2 you need to change the default from mmcblk0p3 to mmcblk1p3 or you will blue screen after a reboot like I did, silly me.

P.S. Thanks Daz, this is very smooth and I do think the battery is a little better.

Edited by wbrambley
1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Running a memtest on the server so it's temporarily down. I think I'll need to get some RAM replaced though.

edit: back up

2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Bugs:

Lockscreen customization cannot be saved. You must hit 'Save' multiple times, but still a bug.

Some strange auto-rotation bugs (The phone lock rotation to landscape, but auto-rotation is turned on). I can confirm this is happening after closing the camera app.

A bit slow camera. It seems to be fixed.

No haptic feedback on keyboard.

Call Volume is a bit low sometimes.

Auto-Brightnes has a slow reaction time to light changes.

Notification LED has the same color for missed calls, and SMS/E-Mail, need to be fixed.

Anyone noticed this? :/

Edited by akuci
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Trying to update on dailies I read in CWM recovery that E:signature failed. If I attempt install what is described as an "untrusted zip" the installation aborts? Can anyone help?thanks.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

this last nightly is buggy as hell i have to go back to my backup, since i installed the last nightly and boot up, starts showing force closes in trebuchet and almost every google app

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

this last nightly is buggy as hell i have to go back to my backup, since i installed the last nightly and boot up, starts showing force closes in trebuchet and almost every google app

It is a NIGHTLY dude which are usually ALPHA/BETA, what do you expect?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

It is a NIGHTLY dude which are usually ALPHA/BETA, what do you expect?

yes i know, but the nightly before this is better, i hope that tonight's nightly fix the FC's

Edited by PTlunaTIC
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

well seems that no nightly tonight :(

Edited by PTlunaTIC
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

this last nightly is buggy as hell i have to go back to my backup, since i installed the last nightly and boot up, starts showing force closes in trebuchet and almost every google app

I have the latest nightly and I have no bugs whatsoever.

EDIT - Installing now today's Nightly.

Edited by Owl93
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I can't delete any system apps. TB can't find .apk. ? Ver 6.0.4

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Trying to update on dailies I read in CWM recovery that E:signature failed. If I attempt install what is described as an "untrusted zip" the installation aborts? Can anyone help?thanks.

I have the same issue :\ usually I install it as a normal rom (download, shutdown the phone, turn on with CWM Rec.) and Update from SDcard.

Edited by Zazasta
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.