Sign in to follow this  
Vikesyfy

[Help] ZTE Blade Libra Bricked,Help Needed !!

Recommended Posts

Vikesyfy    0

Hi there!

I have a ZTE Blade Libra Gen 2.I tried to TPT the Gen 2 stock from the amphoras website.After that it got bricked and i had bricked my phone before,and fixed it easily by Burstlams Recovery,I flashed his 2nd package and repalced some files than it was back up and running,also restored the IMEI.But now i did successfully unbrick it,and it had CWM already in it.When i tried to install a ROM,it did successfully install,but when i had restarted the phone it booted into the recovery all the time.I tried everything,Wiping data before install but nothing worked.I found a thread with similar problem but i needed the official China Unicom software which was removed from the website.So I can't fix that. Maybe if someone can help me with this problem.And i can get into FTM by flashing Stock Recovery,Go into DFU Mode.Did not try to TPT,becasue it wont work for some reason.

Burstlam's Thread :-

http://www.modaco.com/topic/337757-update-save-ur-bricked-v880-and-also-the-imei

Hedgepidaniel's Thread :-

http://www.modaco.com/topic/343587-guide-de-bricking-a-zte-blade

NZkeller's Thread (Solution,but download not available) :-

http://www.modaco.com/topic/340119-zte-blade-semi-bricked-or-bricked-plz-help

Please help me,I need my phone up working again.Is there any possibility to repair it easily.

Thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sulthekk    155

If it's bootlooping into the recovery it still has an all-zero IMEI.

I'm afraid you need method 5 from hedgepigdaniel's thread.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vikesyfy    0

If it's bootlooping into the recovery it still has an all-zero IMEI.

I'm afraid you need method 5 from hedgepigdaniel's thread.

But i tried a lot of time to restore imei,i dont know what to do :( ? could you help me out please ?....when i flash recovery stock....than it only goes into FTM,no recovery...and i have restored my imei i have to resflash a frimware :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.