Jump to content
Kra1o5

CyanogenMod 10 Build R15 [02/10/14]

Recommended Posts

Working:

  • Storage
  • Audio
  • Wifi
  • Display
  • Led
  • GPS
  • Camera (SAM-3 Type too)
  • Network
  • Recording Video
  • Bluetooth
  • Wifi HotSpot
  • Radio FM

Not Working:

 

Download:

ROM: https://s.basketbuild.com/filedl/devs?dev=Kra1o5&dl=Kra1o5/Huawei/u8833/ROMS/cm-10-20141002-UNOFFICIAL-u8833.zip

GAPPS: GAPPS CM10

Credits: Dazzozo, Joestone, Tillaz, Josalaito, many others

Source:


Device: https://github.com/K...ce_huawei_u8833
Kernel: https://github.com/K..._msm8x25-common
Vendor: https://github.com/K...y_vendor_huawei

 

Hall of the fame:

 

  • Pazzie
Edited by Kra1o5
  • Upvote 18

Share this post


Link to post
Share on other sites

nice job Kratos.is it as smooth as stock build?and how is panorama capturing?and battery use?i have some tricks for optimal CM builds battery use which relates to init.d if you want i can help u:-)

Edited by arsalan11

Share this post


Link to post
Share on other sites

Android keyboard crashs, can i port it from stock?

Edit: same for the ported..crashs

Edited by fonz93

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well i dont have crash with keyboard but guys without logcat not help me much.

what program i need for logcat?

PS: also home key doesnt work, you have the same?

Share this post


Link to post
Share on other sites

what program i need for logcat?

PS: also home key doesnt work, you have the same?

Catlog works, Not home works for me.

EDIT: Sorry post bad gapps version.

Edited by Kra1o5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok i did a wipe and i reflashed cm and gapps, now works but i have a question, in all of cyanogenmod doesnt work wi fi with my dgn1000, but on stock works, what is the problem?the wi fi found it and save the password but dont connect

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok i did a wipe and i reflashed cm and gapps, now works but i have a question, in all of cyanogenmod doesnt work wi fi with my dgn1000, but on stock works, what is the problem?the wi fi found it and save the password but dont connect

You have MAC filter?

Share this post


Link to post
Share on other sites

YOU ARE A GOD, from your cm 10.1 that i didnt understand, now i see why xD, THANKS!!!!

I fix that asap but not is a priority at the moment.

Greetings

Share this post


Link to post
Share on other sites

Working very well so far Y300. No issues yet, everything workiing. Made a phone call fine, wifi fine, 3g fine... screen maybe slightly less colour depth than stock roms, but not as bad as it was, and certainly not a show stopper. Camera is fine, maybe slightly slow - I've installed MIUI camera, much faster.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Working:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks so much for this.

Installed on my y300 without issues.

The wifi tethering not working is unfortunate, but hopefully you'll make it work in following releases.

Can you do tethering via usb?

This is my first experience running cyanogen and I won't buy a phone without support ever again, android should be like it on every device!

Share this post


Link to post
Share on other sites

How i can set usb mass storage and not mtp via usb?

Edit: Founded! go settings ->memory->menu and set mass storage

Edited by fonz93

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×