• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

[ROM] [All] CyanogenMod 10.1 Daytona projekt build 20131201 working FM Radio

359 posts in this topic

Posted

eh già, ti sembra strano? il telefono vede il router ma non va in internet...

This WiFi bug is only in the 15 september build, the 12 sep. works perfect, the router is perfectly working, with the previous release the phone connect and go to internet withou problems...

Max

Can you write down exactly what steps to do to reproduce the wifi bug. I have no problem with it. Daily I connect to 3 or 4 different wifi network without problem. You can try to delete the /data/misc/wifi folder and reboot the phone to see what happens. It will delete all your previously set wifi network settings.

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Just installed it, screen looks slightly washed out. But its ok! Not so bad! battery is good! with heavy wifi use it took 5% for 30 min. camera is really s***! Developer should really work on that!

Yes , and there are other things to fix too. Be patient , we are working on it , now wifi tethering was fixed all the others will be fixed too , but need time to solve them.

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Haven't had any problems with WiFi on the latest version on y300-100! Keep up the good work dude your doing a great job!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

No way to have WiFi working in this build, reflashed the 12 september build, someone with the same bug? I'm on Y300.100 phone

the WiFi connect but not internet at all, with the 12 sep. WiFi works perfect!

Max

What wifi bug?? My wifi is working great! Over all a very good 4.2.2 experience! I am gonna stay with this rom for a while. Great job guys!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Can you write down exactly what steps to do to reproduce the wifi bug. I have no problem with it. Daily I connect to 3 or 4 different wifi network without problem. You can try to delete the /data/misc/wifi folder and reboot the phone to see what happens. It will delete all your previously set wifi network settings.

It's a strange thing: after the flash of 15 sep and the gapps, after restarting the phone ask for my gmail detail and try to connect to internet, the WiFi is on and connected but seem to be no internet access, also the browser can't connect and the gplay too...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Phone continue with randomly reboots.... and ADB doesn't work so I can't make logcat. If I reflash the ROM and wipe cache and Dalvik there are any possibilities to adjust it?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Phone continue with randomly reboots.... and ADB doesn't work so I can't make logcat. If I reflash the ROM and wipe cache and Dalvik there are any possibilities to adjust it?

Download 4.2.2 adb

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

You can try to delete the /data/misc/wifi folder and reboot the phone to see what happens. It will delete all your previously set wifi network settings.

Tried this, no way, the phone connects to router ma no internet, other phones works fine, tablets works fine, I'll flash the old build and see if all works as before this build and let you know.

Max

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Phone continue with randomly reboots.... and ADB doesn't work so I can't make logcat. If I reflash the ROM and wipe cache and Dalvik there are any possibilities to adjust it?

First try to do a full wipe , not just cache and dalvik-cache then install the rom. For the working adb you need adb version 1.31 or higher. If you have older version the window will not come up on phone to request permission for access via adb and you will see device offline.

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Flashed the 12 sep build, wifi works well, don't know what happen with 15sep build and my phone, no internet connession under wifi.

Max

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hi !

This build has an imported apk from stock rom (SmartcardService.apk) which can solve this problem.

Please give me some instruction how to test this problem. I only used nfc for beam between my phones and that function is working so the nfc chip should work. It is possible that something is missing for passive tag reading , so please let me know how to test.

The attached picture is saying tap to beam on my g510 .

I tried it and still couldn't read passive NFC tags. I tried it away from the computer and without net access. I will test again tomorrow and collect a log with the stock kernel and this one to see if something comes up that may give you a clue.

Thanks!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

@joestone

Finally fixed my wifi probs with last build: was very difficult to understood as all in house pc, tablets and phones work, but I've to reset the router and then wifi work perfect with 15 sep. build too... maybe the router don't liked the phone MAC address or whatelse, but now work, thank joestone for your work, the rom is very stable!

Max

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I unplugged it before going to sleep with 100% battery to see the drain without my interference and it was 17% in 7 hours , definetely an improvement over previous builds.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Just installed it, screen looks slightly washed out. But its ok! Not so bad! battery is good! with heavy wifi use it took 5% for 30 min. camera is really s***! Developer should really work on that!

watch your mouth... we dont entertain trolls... feedbacks good, but thats how you choose to sound why dont YOU do something about it

Yes , and there are other things to fix too. Be patient , we are working on it , now wifi tethering was fixed all the others will be fixed too , but need time to solve them.

hey : ) just wondering.. have you seen CM10.2? how similar will it be to 10.1?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

watch your mouth... we dont entertain trolls... feedbacks good, but thats how you choose to sound why dont YOU do something about it

hey, I never disrespected anyone here! I honor developers. I said the camera section is fried. That does not mean Developer is. He is doing his best to build it, and I know that. So 1st learn implementation of language and there meaning then come here to talk. They don't teach you these things in your school??
1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Guys it is development thread not a place to fight..!!!

let the devs do their work....and report bugs...:-P

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Guys it is development thread not a place to fight..!!!

let the devs do their work....and report bugs...:-P

Exactly! Anyway have tried this rom! What bugs have you faced??

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Is NFC working on Y300?? @Joestone- can you confirm it.. and if so then how to?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Is NFC working on Y300?? @Joestone- can you confirm it.. and if so then how to?

As far as I know y300 doesn't support NFC only g510! But not 100% sure :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

As far as I know y300 doesn't support NFC only g510! But not 100% sure :)

Yup

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

hey, I never disrespected anyone here! I honor developers. I said the camera section is fried. That does not mean Developer is. He is doing his best to build it, and I know that. So 1st learn implementation of language and there meaning then come here to talk. They don't teach you these things in your school??

No hard feelings.. just TRY to be a bit more parliamentary ^_^

yes, Y300 has no NFC, and the display is 4 pixels lesser in width, the peak clock is 1ghz as apposed to 1.2ghz on the G510.. and thats every difference as far as things on paper go.

btw, if anybody has a problem with their ringer volume, try this app called Volume+, does a really good job! I can hear it ring 2 floors below.

Now for the display.. I need help guys, help me find an appropriate gamma correction tool.. I'm still looking.. :D I've tried "Screen Adjuster" and

"Advanced Colour and gamma control".. alas neither do the job..

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Good work...g 510

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Interesting thing i encountered today. When the battery goes down , the in-call volume goes down as well. Today the battery just dropped at 21 hours usage time with a little wifi and a little data along the way. After it reached about 10% i could barely hear the other person in a phone call. Anyone else have this ?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.