Sign in to follow this  
ShockeyCzT

[ROM] Huawei Ascend G510-100 (B196) (V1.3Final - 5.10.2013)

Recommended Posts

ShockeyCzT    22

STOCK ROM from Y300 optimized for G510
For installation use TWRP 2.6.3.0

Changelog (16.9.2013) - Added NFC
Changelog (17.9.2013): Optimization, removing unneeded applications added AdrenalinEngine 4.4, added ROOT, updating systemsUI and other modifications.
Changelog (5.10.2013):Optimization, removing unneeded applications, new kernel

Version with EmotionUI:
https://mega.co.nz/#...T7n_ubdB68ZQPeA

Version V1.2 with Nova Launcher:
https://mega.co.nz/#!JNcAQKaZ!e-huikkLYakWeyf0OHmO0inW78cAKXTzKBKP2SU2x9I

Update to V1.3(install it after first boot)

https://mega.co.nz/#!VAlxDRSC!DjUJfzTjKzA57trcHBNY5k8dNIEUoes3H4lp2GzHado



Screenshot_2013_09_16_10_51_51.jpgScreenshot_2013_09_16_10_55_13.jpgScreenshot_2013_09_16_11_05_55.jpg

Edited by ShockeyCzT

Share this post


Link to post
Share on other sites

How is this compared to other roms (CMs) performance-wise? Is it smooth overall? What about battery life? etc.

I'm hoping any1 can tell us something about it since everyone seem to forget about stock and run FusionX and CM.

Share this post


Link to post
Share on other sites
kiko89    0

new version is out :)

 

both in b194 and b196 (nova launcher version) after installing facebook, i had problem with Tesla Unread plugin: "closed in an unusual way"

The link for Version with EmotionUI doesn't work.

Can u help me?

Thank you very much for your incredible work :D

Edited by kiko89

Share this post


Link to post
Share on other sites
Glicerck    3

Doesnt work, it stays at huawei logo and screen off, but with the unlock button i can illuminate the screen again with huawei logo, so it boots but doesnt show the rom.

Edit: Finally booted, but SystemUI crashes. I installed another systemUI and crashes too.

Edited by Glicerck

Share this post


Link to post
Share on other sites
ShockeyCzT    22

Doesnt work, it stays at huawei logo and screen off, but with the unlock button i can illuminate the screen again with huawei logo, so it boots but doesnt show the rom.

Edit: Finally booted, but SystemUI crashes. I installed another systemUI and crashes too.

you must install update after first boot rom

Share this post


Link to post
Share on other sites
Glicerck    3

you must install update after first boot rom

Yes, i've tried it all the day and works like a charm! Tomorrow i'll test the battery, but the rom is great

Share this post


Link to post
Share on other sites
Glicerck    3

Ok, i had one reboot this evening but suposed that were exceptional, but tonight i've had two random reboots more with this v3. Please, check this.  :)

EDIT: i think the reboots are sometimes when i lock the screen, dont know why

Edited by Glicerck

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.