• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

Turbo SLOW ZTE skate

6 posts in this topic

Posted

Hi I have one big problem.

If i made this:

Wipe Data

Wipe Chache

Format System

Wipe Dalwik

and I instal custom ROM, that phone is very slow.

I tried:

PACman ROM

PA ROM

CWM ROM

And everythig is very slow and freezes:

I set: Processor ONDEMAND 902Mhz / NOOP and also tried SIO, VR

Only thing what I think can be problem is my MicroSD (class 10 Kingstone)

I used CWM to partition SDEXT and my problems start from this point.

After partitioning was on my SDcard lot of small files with crazy name (#:!:_"ˇ/ˇ%3DFˇ3!.vsiao - for example) and

I cant delete it. Only format it in Windows.

Any help?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I have same problem with Kingston Class 10 SD Card, finally SD card crash and I change it in the store for another of a different brand. My new SD Toshiba Class 10 works fine now. So, i think Kingston SD's not work fine in skate.

PD: Needed triple post?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Okay.. this is weird, but it worked for me.

 

The other day I had a similar problem - my phone was unusably slow, battery lasted maybe 30 minutes of screen-on time, etc.

 

I took out my SanDisk 16GB class 4 card, rubbed it against my shirt for a second and put it back in. It fixed it completely.

 

I have absolutely no idea how or why it worked, but something about reseating the card made the problem go away.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Yes, finally my SDcard Kingstone crash. :( 

KINGSTONE s***!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

I will buy another one, but different manufacter

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Yes, finally my SDcard Kingstone crash. :(

KINGSTONE s***!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

I will buy another one, but different manufacter

 

Huh, maybe you just had a bad card. I've owned a couple of Kingston products and they've all been great. I have a 4GB Kingston USB stick that's easily 6 years old and still working perfectly (unlike my 8GB Transcend stick that fell apart after a month of use).

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.