• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

[Recovery] ClockWorkMod 6.0.3.6 for ZTE Blade V

69 posts in this topic

Posted (edited)

I am able to mount both the 'internal sd card' (1.5gb) and external card (16gb) on xp / osx / linux as external mass storage via a usb cable.

 

As you've posted this in the CWM thread, I'm assuming you mean from Recovery?  I can mount both when the phone is booted normally, but from Recovery I only get internal on both Linux and Windows.  I'm also using target's sd swap.

Edited by shiftyc
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Oops... I didn't get that this was about viewing mass storage from CWM recovery. I was referring to mounting when already in android...

 

However, I can actually 'see' both sd cards from windows when in CWM recovery. However, I can't mount them to read files. I am getting a driver issue when connecting to XP when in recovery though (despite seemingly installing a significant number of other drivers so far), so perhaps that is effecting my ability to read the contents of the cards.

 

I can't even 'see' the cards in linux when in CWM recovery.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

On a separate note, I am getting a 'No file_contexts' warning message in CWM. It doesn't seem to affect CWM or the phone though. I will re-flash CWM and see if it fixes it.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

On a separate note, I am getting a 'No file_contexts' warning message in CWM. It doesn't seem to affect CWM or the phone though. I will re-flash CWM and see if it fixes it.

 

I get that too.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

On a separate note, I am getting a 'No file_contexts' warning message in CWM. It doesn't seem to affect CWM or the phone though. I will re-flash CWM and see if it fixes it.

 

Just to confirm that re-flashing recovery did not get rid of this message.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

On a separate note, I am getting a 'No file_contexts' warning message in CWM. It doesn't seem to affect CWM or the phone though. I will re-flash CWM and see if it fixes it.

 

I too have always had that message, it doesn't seem to affect anything.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hi,

I am looking to put Xposed framework on the blade v to get rootcloak working. I have rooted with Kingo app but I would like to install CWM to get a Nandroid backup before I do.

Is there anything I need to different installing CWM given the blade is alreay rooted?

Thanks.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hi,

I am looking to put Xposed framework on the blade v to get rootcloak working. I have rooted with Kingo app but I would like to install CWM to get a Nandroid backup before I do.

Is there anything I need to different installing CWM given the blade is alreay rooted?

Thanks.

If you're allready rooted , you can use terminal emulator to install CWM , as it says at the end of first post and you will be fine.
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Thanks for the guide, had trouble as it wouldnt boot to cwm image which was solved with http://www.modaco.com/topic/365228-recovery-clockworkmod-6036-for-zte-blade-v/#entry2160379 and then couldnt get superuser as download link wasnt working but got one from google docs https://docs.google.com/file/d/0BwYKbOD16O6PYkd0VVFyNnF0Z2c/edit and its sorted, cheers.

 
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

how I can install the cmw recovery  ? 

 

 

I followed the instructions but it doesn't works .

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

how I can install the cmw recovery ?

I followed the instructions but it doesn't works .

Do you root your phone ???

Ριξε μια ματια στο myphone , εχω λινκ και οδηγιες στα ελληνικα.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

τελικα το εκανα ...μου ελειπε ο ADB driver

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

τελικα το εκανα ...μου ελειπε ο ADB driver

Well done !!!!!

Μπραβο , διαβασα το π.μ. , ολα ωραια , τωρα μπορεις ν'αρχισεις να παιζεις με το τηλ...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

The fastboot driver don't work for me .

Please help me .

The instalation wizard didn't instaled it.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

The fastboot driver don't work for me .

Please help me .

The instalation wizard didn't instaled it.

Anyone ??
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Anyone ??

 

Are you using Windows 8?  I think you have to allow non-signed drivers or something in that for it to work.  I do all my phone work from my laptop as it has XP and so is less hassle!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Are you using Windows 8? I think you have to allow non-signed drivers or something in that for it to work. I do all my phone work from my laptop as it has XP and so is less hassle!

Yes i have win 8 But i solved the problem :D . I clicked on "chose driver from computer and i selected an instaled driver . I chose the zte handset driver and its work xD
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

I have a question :

What if i flash the stock zte rom or recovery with this ClockWorkMod Recovery ?

Edited by qwer123cosmin
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Can i brick my phone when i flash stock rom through cwm 6.0.3.6?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.