• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

[JB] [4.3.1] CyanogenMod 10.2 [ROM] [ALL]

2184 posts in this topic

Posted · Report post

That should be fixed in tonight's G510 nightly, for now, err...

You can either edit the updater-script or use the u8833 build if you're super eager I guess. :P

Hi!

I have same problem the last nightly builds in recovery, but i think that i copied [META-INF] from octopus rom, and this installed without fails!!!!

 

the rom is wonderful and great performance and looks like cool!

 

thanks yours work!

 

keep it up.

 

.....now testing......!!!!!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

i use es file explorer and when i want enable root acces got a message
"android.permission.ACCES_SUPERUSER has not declare in mainfest file"
 
any idea?
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

That shouldn't be an error (just a warning) unless you have enabled the Superuser setting to only allow apps that declare the permission.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

green bar on top youtube :( in app and site

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

That shouldn't be an error (just a warning) unless you have enabled the Superuser setting to only allow apps that declare the permission.

ok i was set it and reboot, but i have got "root permission denied"  

another things how could i mount a system partition rw?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

reflashed the ROM with CWM 6.0.4.4 and full wipe, but still cant mount rw ( it changes to rw but when change a system file it says operation failed), and gps cant find my location,and there is a green bar top of videos , does it mean new CWM didn't solve the ext4 problem?   :wacko:  :unsure: or these bugs aren't related to ext4

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

How is it best to og from twrp to cwm?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

reflashed the ROM with CWM 6.0.4.4 and full wipe, but still cant mount rw ( it changes to rw but when change a system file it says operation failed), and gps cant find my location,and there is a green bar top of videos , does it mean new CWM didn't solve the ext4 problem?   :wacko:  :unsure: or these bugs aren't related to ext4

first use i was have not green bar of the top, after some reboots

got only in youtube and browser video playing in gallery videos this fail was not

i probed from google play the mount system rw, but that isn't function :(

Edited by zsolt64555
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

reflashed the ROM with CWM 6.0.4.4 and full wipe, but still cant mount rw ( it changes to rw but when change a system file it says operation failed), and gps cant find my location,and there is a green bar top of videos , does it mean new CWM didn't solve the ext4 problem?   :wacko:  :unsure: or these bugs aren't related to ext4

I don't have any GPS problems. I tested it with GPS Test app and it was accurate to 16 feet (same as Stock ROM).

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Does anybody have the same issue?:

 

It says the internal sd card almost full. And I cannot install any app  - well just a few together is less than 100MB  - becasue it says not enough space.   =D

 

Also on the attached pics is visible, that the graphic display shows enough space, but the titles says  the full storage is  around  290MB.

 

Other : I cannot mount the system to RW, its just simple switch back to RO, as a few users wrote already above.

post-1019783-0-97393300-1382295535_thumb

post-1019783-0-07464700-1382295537_thumb

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Does anybody have the same issue?:

 

It says the internal sd card almost full. And I cannot install any app  - well just a few together is less than 100MB  - becasue it says not enough space.   =D

 

Also on the attached pics is visible, that the graphic display shows enough space, but the titles says  the full storage is  around  290MB.

 

Other : I cannot mount the system to RW, its just simple switch back to RO, as a few users wrote already above.

The "normal" 4.3 Gapps build is inexorably large to the point where it's superfluous. I myself don't even use half the apps included in the package. Install Banks' 4.3 Gapps instead in order to free up some space in the /system partition. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2012857

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

 can some one show me another link to gapps as i can not download for link in op,thanks in advance.someone was reading my mind :)

Edited by andy/newbie
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Se me continua reiniciando la rom cuando intento reproducir musica con google play music. Salvo eso funciona perfecto

//Google translate

I was continuously restarting the ROM when trying to play music with google play music. Other than that works perfect

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

The "normal" 4.3 Gapps build is inexorably large to the point where it's superfluous. I myself don't even use half the apps included in the package. Install Banks' 4.3 Gapps instead in order to free up some space in the /system partition. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2012857

Thank you , but I think the problem is not with the Gapps or the CM 10.2 size, as it together less than 300 MB, while the stock rom flashable zip is around 600 MB. So its related something else and it has to be related also to system side cannot change to RW.

 

I am not a developer, just thinking...  =)

 

All the other things seems to me perfect, so this nightly build is great, thanks for the developer!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Just read in the first post, that we have to use CWM for this flash.

 

But my previous working system backup made by TWRP 2501, so what if I would like to use that? Can I restore it with CWM?

 

...or we have to wait for the compatible version of TWRP. =)

Edited by Laximus
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Se me continua reiniciando la rom cuando intento reproducir musica con google play music. Salvo eso funciona perfecto

//Google translate

I was continuously restarting the ROM when trying to play music with google play music. Other than that works perfect

Use Apollo in lieu of Google Music for the time being. 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Just read in the first post, that we have to use CWM for this flash.

 

But my previous working system backup made by TWRP 2501, so what if I would like to use that? Can I restore it with CWM?

 

...or we have to wait for the compatible version of TWRP. =)

Restore your twrp backup, install cwm recovery, then backup with cwm and install cm 10.2 :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I havi already Mount System in terminal

su

cd system

mount -o remount,rw /system

Now you could add or remove anything.....

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

@Daz You think you publish a nightly every day?

 
greetings from Italy
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

After I've flashed the ROM again, this time using CWM, I got no error for mounting /system as r/w. So I think tge Problem is, as already mentioned, the missing ext4 fix in the acctual TWRP-Build.

Greetings Shadowghost

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

@Daz You think you publish a nightly every day?

 

greetings from Italy

That's the idea ;) it's automated, I've been doing them for the G300 for months.

2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Use Apollo in lieu of Google Music for the time being. 

El problema radica en que tengo toda mi musica en los servidores de google, y por ende apollo no me sirve. Intenté usar gmusicfs, pero por algun motivo que no comprendo no me funciona con está rom. Me da un error igual que este...

 

/// Google Translate...

 

The problem is that I have all my music on google servers, and therefore does not serve me apollo. I tried using gmusicfs, but for some reason I do not understand is I work with rom. I get an error like this ...

 

 

 u8evuhu5.jpg

Edited by dr_avila
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Dazz, this is barely related, but how do nightlies work? do they have bug fixes in them? are they like updated versions of CM straight from the CM guys? the compiling surely doesn't take place on a server, so is it coming from a pc that you have? and what's the benefits of updating? 

 

Some of those questions are relevant to the topic, some aren't. sorry :/

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

When I choose SD internet downloads to SD but games wanna read from internal an vice versa

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Best gps setting!!! europe

Edit gps.conf in etc

es file Explorer has already function root and Mount system!!!

yupee.....

NTP_SERVER=hora.roa.es

NTP_SERVER=hu.pool.ntp.org

NTP_SERVER=es.pool.ntp.org

NTP_SERVER=0.es.pool.ntp.org

NTP_SERVER=europe.pool.ntp.org

NTP_SERVER=0.europe.pool.ntp.org

NTP_SERVER=1.europe.pool.ntp.org

NTP_SERVER=2.europe.pool.ntp.org

NTP_SERVER=3.europe.pool.ntp.org

XTRA_SERVER_1=/data/xtra.bin

AGPS=/data/xtra.bin

AGPS=http://xtra1.gpsonextra.net/xtra.bin

XTRA_SERVER_1=http://xtra1.gpsonextra.net/xtra.bin

XTRA_SERVER_2=http://xtra2.gpsonextra.net/xtra.bin

XTRA_SERVER_3=http://xtra3.gpsonextra.net/xtra.bin

DEFAULT_AGPS_ENABLE=TRUE

DEFAULT_USER_PLANE=TRUE

REPORT_POSITION_USE_SUPL_REFLOC=1

QOS_ACCURACY=50

QOS_TIME_OUT_STANDALONE=60

QOS_TIME_OUT_agps=89

QosHorizontalThreshold=1000

QosVerticalThreshold=500

AssistMethodType=1

AgpsUse=1

AgpsMtConf=0

AgpsMtResponseType=1

AgpsServerType=1

AgpsServerIp=3232235555

INTERMEDIATE_POS=1

C2K_HOST=c2k.pde.com

C2K_PORT=1234

SUPL_HOST=FQDN

SUPL_HOST=lbs.geo.t-mobile.com

SUPL_HOST=supl.google.com

SUPL_PORT=7276

SUPL_SECURE_PORT=7275

SUPL_NO_SECURE_PORT=3425

SUPL_TLS_HOST=FQDN

SUPL_TLS_CERT=/etc/SuplRootCert

ACCURACY_THRES=5000

CURRENT_CARRIER=common

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.