• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

Bootloader?

5 posts in this topic

Posted · Report post

Couldn't find much related to my problem so asking here.

 

How bootloader looks on Blade 3? Every time after "adb reboot bootloader" I get stuck on ZTE logo screen

and adb devices command shows empty list. I got all correct drivers installed. My phone is branded by Virgin Mobile so not sure

if bootloader is different by any way. Some users says BL mode is when green android logo shows on the screen.

In my case got a white/grey ZTE logo with dark background.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

You want to get in bootloader or cwm ? Cwm command is adb reboot recovery . When you get Green Diode you are connected with bootloader .

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

You want to get in bootloader or cwm ? Cwm command is adb reboot recovery . When you get Green Diode you are connected with bootloader .

 I try to get in to bootloader. I cannot install a CWM as no access to bootloader, after adb reboot bootloader phone stuck on ZTE logo with solid red LED flash on top.

Check private box if you polish 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Couldn't find much related to my problem so asking here.

How bootloader looks on Blade 3? Every time after "adb reboot bootloader" I get stuck on ZTE logo screen

and adb devices command shows empty list. I got all correct drivers installed. My phone is branded by Virgin Mobile so not sure

if bootloader is different by any way. Some users says BL mode is when green android logo shows on the screen.

In my case got a white/grey ZTE logo with dark background.

IMPORTANT!!! If your phone stuck on the android logo go to Device manager... Find the incompatible device... right click mouse... click on the upgrade drivers or something like this... I have a Disc... let me pick... and chose the ''Android phone'' then ZTE Handset device... And that's it...
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Couldn't find much related to my problem so asking here.

How bootloader looks on Blade 3? Every time after "adb reboot bootloader" I get stuck on ZTE logo screen

and adb devices command shows empty list. I got all correct drivers installed. My phone is branded by Virgin Mobile so not sure

if bootloader is different by any way. Some users says BL mode is when green android logo shows on the screen.

In my case got a white/grey ZTE logo with dark background.

The bootloader image can be changed and its the first thing you see when you power on your device,so if you see a zte logo instead of green android that is it.

Adb commands won't work there,only fastboot. Try writing "fastboot devices" after you reboot to bootloader to check if your device is recognized.

Edited by Something Wierd
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.