Jump to content
Dazzozo

[KK] [4.4.4] CyanogenMod 11.0 [ROM] [ALL] [WEEKLY BUILDS ON FRIDAY]

Recommended Posts

how about the incall UI lag? I mean the caller screen shows up after few seconds or immediate?

after approximately 1-2 seconds Edited by Hardone

Share this post


Link to post
Share on other sites

Do you think a clean install is necessary? I'd like to try to install the latest nightly 4.4.3 over the "old" CM11 (6-7 days ago)...

 

 

P.S. for the download:

 

http://getcm.thebronasium.com/get/cyanogenmod/1068/cm-11-20140608-NIGHTLY-u8833.zip

you can do it! I did it, and working fine! no issue so far

Share this post


Link to post
Share on other sites

LOL I wanted to install over the old ROM but I accidentally did a factory reset :D Anyway, so far it seems to work well. Maybe we won't need to use a different kernel?

 

 

Edit:

I spoke too soon... first random reboot after less than an hour... With the latest flash (nightly of may the 30th and chili360x kernel) I had one random reboot in 1 week :\

Edited by david-rf

Share this post


Link to post
Share on other sites

LOL I wanted to install over the old ROM but I accidentally did a factory reset :D Anyway, so far it seems to work well. Maybe we won't need to use a different kernel?

 

 

Edit:

I spoke too soon... first random reboot after less than an hour... With the latest flash (nightly of may the 30th and chili360x kernel) I had one random reboot in 1 week :\

maybe because of some app. I am running since this morning, no issue so far

Share this post


Link to post
Share on other sites

maybe because of some app. I am running since this morning, no issue so far

 

Maybe is the stock flashlight, since the phone rebooted shortly after I tried to use it... But now it works perfectly so I don't know 

Share this post


Link to post
Share on other sites

i got freezed 1 time when im choosing wallpaper and i pulled out my battery..however... in my y300 works fine and smooth...

Share this post


Link to post
Share on other sites

hmmm..when i watch video on facebook its laggy..so that i press the back button..and i got reboot...

Share this post


Link to post
Share on other sites

I found out that there aren't any contributers according to settings. ;)

Edited by Hardone
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

yeah..youtube works perfectly.... but in facebook...after watching video..and press the back button..i got reboot...

Edited by squal

Share this post


Link to post
Share on other sites

yeah..youtube works perfectly.... but in facebook...after watching video..and press the back button..i got reboot...

facebook app is buggy like hell. only runs nice enough on high end devices. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

A slightly OT question: I don't remember, can I use TWRP to flash a newer version of TWRP?

yes i tried many times and works perfectly dont worry ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

using chil's. working great

i used the same and everything worked fine except WiFi, is your WiFi working?

Share this post


Link to post
Share on other sites

facebook app is buggy like hell. only runs nice enough on high end devices.

Facebuck with or without app is a most memory hungry thing on planet with all photos & videos and it will force close (in time) even on phones with 3GB of ram!

Better memory allocator can help a lot (in every situation) bat its not a solution as physical amount of RAM is a real borderline & best one I am aware of is a jemalloc.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×