• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

X900 Switching Of Issue while using Internet

5 posts in this topic

Posted

My xolo x900 turns of even if its fully charged , esp when using internet like chat aps, browser etc.

Once it turns of it does not boot to home screen for long, and turns off again right after showing intel logo, or right where we have to unlock screen. I can get it to turn on after like 15 mins.

Otherwise it will turn on if I switch it on while connected to charger. I am confused whether it is an internet issue or battery issue.

This problem is not noted when data network is turned off. Also the phone never turns of when it is connected to charger with datanetwork on.

I have been using the phone for an year with no issues.

No idea why this is happening all of sudden.

 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Do you mean shuts down completely so you have to reboot? Can't say I've ever seen this behaviour. It's hard to say whether it's software or hardware related.

If you're rooted you could try clearing the dalvik cache and flashing the Xolo rom again.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Yes it shuts down completely. And wont boot up successfully unless i plug it in or wait for a while (or else it shuts off again before login screen)

It is rooted but it was working fine till now.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Is your battery discharging very quickly or does it look normal.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hey Hi,

 

This is due to some metal interference in between SIM tray and Board like a short circuit.

Shut down your phone before performing below steps. 

I had similar issue which I resolved my self by carefully pressing battery wires again.

 

1. Please remove your back panel carefully. Eject SIM using a Pin. 

2. Carefully observe battery wires. Tug them properly or press them inside.

3. Attach the back cover and start.

 

Regards,

Atul

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.