• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

[DEV][ROM][4.4.4] CyanogenMod 11.0 | 2014.09.15 | Discontinued

425 posts in this topic

Posted (edited) · Report post

The camera is still very laggy, would it be possible to fix it?

 

Again, thanks for your great work!

 

you think of the video camera?

 

If yes it will be updated on the next build with a working solution.

Edited by fagyi
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

When i start flash this rom ,its says "instalation aborted" cause "some symlinks failed" (status 7) ? I'm using photom CWM recovery v4.0.1.5.

Edited by zukenp
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Does anyone know how to enable lockscreen widgets on this, I tried some way that you enable something in build.prop but it doesnt work

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

you think of the video camera?

 

If yes it will be updated on the next build with a working solution.

You mean, videos will be smooth?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Yesterday I started to help in the androidarmv6 project for building correctly for the zte skate. You can see that we have experimental jenkins build now. I will upload all the patches for the project for skate, so jenkins can make a clean build.

 

Need some time for uploading all patches but weekend is here, so i dont recommend for flashing it at the moment.

Edited by fagyi
3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Yeah, I have an issue here, installed both GApps and the ROM (in CWM it does say Installation Successful for both of them) but there aren't any Google Apps :/

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Yeah, I have an issue here, installed both GApps and the ROM (in CWM it does say Installation Successful for both of them) but there aren't any Google Apps :/

  • You need 230 mb system partition now for the system and gapps to fit so please look at your config.
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Working on TPT right now, thanks.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Thank`s for this fagyi working well on my skate :D

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Whatsapp notification do not sound, not only to me, many people in htcmania forum has this problem, not big problem, but is a trouble.

 

For the rest, the rom works very smoothly, thanks for your work

 

Update: xD, right now just sound my whatsapp, not rom problem then, sorry for this, Before do not sound, and that has confused me. :)

Edited by djchena
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

I have the same problem with GApps....

1. I made ext partition on SD- Card. (1024MB)

2. I installed int2ext+.

3. I formated all (system, boot, etc.)

4. I have succesfully flashed CM11.

5. I have flashed GApps.

 

BUT if I turn on the system... I can not find any GApps, like GooglePlay Store...

 

 

 

Relationship:

In the head of topic is missing the link for 230 system partition...

Edited by iOmega1
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Download TPT Helper from Playstore and create your own TPT for your Skate - then you have to start the TPT - Flash manually or with the App

Edited by honigfisch
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Are people here aware that there's a Jenkins build now? I don't know how it compares though.

 

http://jenkins.androidarmv6.org/job/android-experimental/784/

 

Nice work by the way fagyi :)

 

One thing I will say is that we could really do with is a newer version of ClockworkMod for the Skate. The Blade has 6.0.2.7, but the Skates version of 6.0.2.7 sucks in comparison as it doesn't let you set the type for an ext partition, doesn't backup the ext partition, doesn't have the option to switch off the phone and it has a bunch of errors found in it's log. So the original ClockworkMod 4.0.1.4 by PaulOBrien ends up being the best we've got.

Edited by H3ROS
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

how to turn on the navigation bar?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Are people here aware that there's a Jenkins build now? I don't know how it compares though.

 

http://jenkins.androidarmv6.org/job/android-experimental/784/

 

Nice work by the way fagyi :)

 

One thing I will say is that we could really do with is a newer version of ClockworkMod for the Skate. The Blade has 6.0.2.7, but the Skates version of 6.0.2.7 sucks in comparison as it doesn't let you set the type for an ext partition, doesn't backup the ext partition, doesn't have the option to switch off the phone and it has a bunch of errors found in it's log. So the original ClockworkMod 4.0.1.4 by PaulOBrien ends up being the best we've got.

 

Jenkins build its not recommended at the moment, if you flash this one than you have some bugs, e.g. sdcard not working, phone call, videocamera, etc. if jenkins make one new build than its enough stable like my build without few patch which is uploading to the androidarmv6 review in the next few days. 

 

Need some correction in kernel config for new zram and security. 

 

Conn is a very great guy who review my changes and verifyed if its okay.

 

I have not tried with the old recovery, but probably that the best for skate. I just hear that some guys have a problem with old recoverys.

 

how to turn on the navigation bar?

 

Probably CM11 doesnt has this option yet, i will incluide the patch soon from great KonstaT.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I'm having problems with instagram, its all fine until you get passed the effects screen and then it freezes

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Recording videos is "working" but videos are not saved?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Recording videos is "working" but videos are not saved?

 

Working here, I can look my videos which is just saved, but im true, Im a newest build. If i remember right then it is saved but need another reply.

 

 

I'm having problems with instagram, its all fine until you get passed the effects screen and then it freezes

 

 

Hmm i dont have instagram, maybe you can upload one logcat from the issue? 

 

Another thing 

 

If someone want test it the full KitKat feature, just set in build.prop  = ro.config.low_ram=true  ===> false then reboot. I like it,

This one need to lockscreen widget and some other feature.

Edited by fagyi
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Working here, I can look my videos which is just saved, but im true, Im a newest build. If i remember right then it is saved but need another reply.

 

I tried to record 3 videos but none are saved. Where can i find your newest build? Will you update it in this topic soon?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Working here, I can look my videos which is just saved, but im true, Im a newest build. If i remember right then it is saved but need another reply. Hmm i dont have instagram, maybe you can upload one logcat from the issue? Another thing If someone want test it the full KitKat feature, just set in build.prop = ro.config.low_ram=true ===> false then reboot. I like it, This one need to lockscreen widget and some other feature.
I ve heard of logcat bu dont know what it is :D And i did that thing in build prop to enable widgets Edited by akicarkralj
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I have found an error:

The root access is not avaiable for LuckyPatcher.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hi all,

 

Fagyi, my first words go for you: Very nice job!

 

I did a clean flash of your rom with all the tpt/resets/formats and even repartitioned the sdcard with a 1GB ext4 and some additional space on a swap, installed gapps and all looks just fine.

I then installed all of those common apps (gmail, mx player, link2sd, facebook, etc) and the problems started.

First was space that disappears even linking all apps, dalvik and libraries.

Then then battery that drained in less than 2h of continuous use or less than 24h with just a couple of calls and emails.

Now, every couple of days, I get a reboot during a call. When this happens I can count with 3 or 4 more reboots after I inserted the PIN or when I try to make a call.

After a while the problem goes away.

Everything runs smoothly for 2 or 3 days and then it starts rebooting again.

 

Any idea of what might be causing this?

 

 

Thanks.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I prefer int2ext+ for sdext use, it works much better then link2sd and i dont have any issue. I suggest for you to try it out.

Lucky patcher is break at the moment.

I think on this weekend i will share one new build for the public for testing out

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hope that instagram will be fixed, thats the only problem I have right now

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Hope that instagram will be fixed, thats the only problem I have right now

 

Do you use linux?

 

If yes, then Settings / Developer options / Root access / and select apps and adb     +      Enable Usb debugging mode.

 

Plug your phone via usb, open one new terminal and type :

 

sudo adb logcat > Instagram.txt

 

and try work with instagram on your phone, then I need this "instagram.txt" file.

 

thanks

Edited by fagyi
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.