Sign in to follow this  
Followers 0
Randomness.

Guess what? It's me again.

6 posts in this topic

Hi. As I enabled debugging I rushed into trying to root my phone using both Superboot and the Root package itself, but here's the thing. In Comm. Prompt it stops at <waiting for device>. But there's more! I've browsed through forums and found the driver problem, and I think that's the problem here. But, the explanation mentions AndroidDevice in Device Manager, which I don't see.

 

Here's a SS of my Dev. Manager layout:

 

untitled.jpg

 

I sincerely wouldn't ask for help if I wasn't lost right now. So if anyone knows how to get this straight, please let me know. I'll provide you with any details about the device if required. Cheers

 

And also to mention, neither CWM is helping me out, it's also sitting at <waiting for device>.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

If you are really struggling with this method try the tpt method for rooting and cwm. It is what I did. Download TPTHelper from the play store if you are really struggling to root

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Downloaded TPT Helper, but I'm scared of doing anything of my own. Any tips?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Alright I'm starting to panic now since I can't mount even the stock ROM for 2.3.4, hence I have no mobile phone right now

 

<Edit> Yeah you'd want to forget this post, fixed it.

Edited by Randomness.
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.