• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

Weird File Name After USB Transfer

3 posts in this topic

Posted

I moved some MP3's from my USB stick to the external sd card on my hudl. and all were renamed with "rkutf8" ath the start of the file name.

 

It's fine if I drag and drop from the PC.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

If anyone has the same problem...

 

I have the same issue and it seems to be related to the encoding you use when you create ID3 tags.

 

I used mp3tag (http://www.mp3tag.de/en/), and by default in the settings, it will encode tags in UTF16. I tried UTF8 with the same issue.

 

When I changed to ISO8859-1, the problem disappeared. Tags displayed normally on the tablet.

 

So you just need to

1- change to ISO8859-1

2- clear all your tags

3- retag everything

 

Only issue is, with ISO, I cannot use special characters (AFAIK).

 

hope it helps

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Thanks mate.

 

That works :D

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.