Sign in to follow this  
Followers 0
glossywhite

1080p recording seems to stall...

5 posts in this topic

I just thought I'd see if anyone else has this issue; I have had 3 San Diegos now (One cracked, was replaced - I now have a third, brand new one bought from eBay, last week) and when I attempt to record 1080p using the default camera app, ICS Camera+ *OR* the Razr I camera, the video always stalls around the 1:30-2:00 min mark, without fail. 

This is another example of poor design - has anyone else experienced this? I can't be alone, surely. It would appear that it is the camera internal buffer, or the mechanism which writes the stream to NAND which is causing this?

Thanks :)

Edited by glossywhite
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just tried, and mine does that as well.

Stock camera app on Xolo ICS

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Recorded a few clips there, 3+ minutes each, using Camera ICS app. It would freeze for a second or so and then continue recording. No problem playing the finished files.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

You'll find that the resulting video has the frozen portion too. Not too important if you're taking videos of your cat, but for shooting hd content for YouTube tutorials, this is rather poor and unprofessional.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.