• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

[TUTORIAL][How to prepare Ubuntu 12.04.4 LTS 64-bit for android build and make your first ROM]

34 posts in this topic

Posted

Neither istalled-packages that can not be found.See the screen:http://imageshack.com/a/img545/3453/j0g0.png

Try just bash than enter than rest. It hepens sometimes with bash...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Even so, it is to no avail. Still the same problem.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I ran into another problem. When copying slimkat_huawei.xml to repo / local manifests to copy all of a sudden stops and throws this message: http://imageshack.com/a/img577/3632/uwxl.png

Does anyone know why this happened?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

I ran into another problem. When copying slimkat_huawei.xml to repo / local manifests to copy all of a sudden stops and throws this message: http://imageshack.com/a/img577/3632/uwxl.pngDoes anyone know why this happened?

If u have receive some fetch errors repeat repo sync...

Also fetch errors could hapend due to lost internet connection or some git is temperearly unavaliable..

Edited by Y300-0100
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Repo sync I have to repeat every time it stops to download? This is a download that way?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

For me sometimes sync finish without errors at all, but sometimes sync breaks.. I dont know what to advise you...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

One more question, if I want to download other source code, I need to create a different working directory? Maybe android 2?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

One more question, if I want to download other source code, I need to create a different working directory? Maybe android 2?

yes. if you want to save previous work for later..

 

btw

how did you solve previous problem with repo files and "directory or file does not exist"

Edited by Y300-0100
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.