• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

Need urgent Help with wrong nand restore of LG-F160 "K" variant on its "S" variant

1 post in this topic

Posted

Hi dear helpers,

I got a phone (LG-F160S ) for my girl friend. I already have my own same rooted phone but of " K " variant.

I rooted and installed cwm recovery on her "S" variant, and nand restored her S phone with my K back up.

Now the phone boots, giving "Security error" under LG logo. Situation now is:

>It goes to "LG repair service mode", gets detected as adb device and adb works.

>Goes to "download mode" but doesn't get detected at all, not even a device attached sound on windows, as if nothing has been connected to Pc. Download mode just stays there as if hung and stuck. So can't flash Kdz :-(

> have tried different computers and different data cables but no luck.

> My own K variant with same computer setup and drivers gets detected properly on download mode, but that victimized " S " variant shows no signs of connectivity, although it works and responds to Adb from "Lg service repair mode ".

Now please tell me what do I do next to revive phone? I think the wrong boot.img has been restored. SO may be need to somehow flash appropriate boot.img via Adb.??

Help please you all Nice helpers....

Sent from my LG-F160 using Tapatalk 2

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.