• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

[DISCONTINUED][ROM][MIUI]Miui V5 for ZTE Blade V [UPDATE:2014.05.18]

118 posts in this topic

Posted (edited)

This rom is root but i dont found the root acces setting! (Sorry)

 

Enable ROOT -> Security -> Premission -> Root permission!!!

Edited by djfnz
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

titanium backup is workin on yours? ty

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

titanium backup is workin on yours? ty

Yes

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

i cant accept calls what can i do what setting ty

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

I flashed the rom. I added czech language and it was ok.

 

I have problem with

 

1) incomming call -  i still busy for another

2) home button not working

3) cant login to google play

4) lock screen not working

Edited by mike-kt
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

same problems with mike-kt xaxaxa lol

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

I flashed the rom. I added czech language and it was ok.

 

I have problem with

 

1) incomming call -  i still busy for another

2) home button not working

3) cant login to google play

 

1.) I can receive calls easy .(work this function in previus version?)

2.) Home button not working??  how it manifests itself? (work this function in previus version?)

3.) This is known bug!!!! 

4.) see in description -> "NOTE: If you own custom language the lock screen lite bit buggy but working!"

Edited by djfnz
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

1.) I can receive calls easy .(work this function in previus version?)

2.) Home button not working??  how it manifests itself? (work this function in previus version?)

3.) This is known bug!!!! see in description

1) I dont know. I flash only version 3 with working wifi.

2) when i am in dialer for example i touch home button and it do nothing (i think that could go to homescreen)

3) yes i know i only report that i have the same problrem (sory for that)

 

4) lock screen not working

 

thanks for great work.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

The lock screen bug cause the custom language i dont know how to debug it! Install another lock screen app

 

incomming call -  i still busy for another: You haven't absolutely mobile network?

 

Home button : Long press or short press?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

The lock screen bug cause the custom language i dont know how to debug it! Install another lock screen app

 

incomming call -  i still busy for another: You haven't absolutely mobile network?

 

Home button : Long press or short press?

 

Ok i try it

 

i have mobile network - outgoing call is OK, SMS is OK

 

home button - short press is not working.

Edited by mike-kt
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Ok i try it

 

i have mobile network - outgoing call is OK, SMS is OK

 

home button - short press is not working.

I try to port older version of MIUI and see if that improves the errors.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

YEAAAAH GOOGLE PLAY WORKING! ;) Next build comming ;)

2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Awesome :D

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Great ! Some news about incoming calls?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Great ! Some news about incoming calls?

I think this solved in new bulid! ;)

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Nice! I will add czech and i will test it!
 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Please test the new release!!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

I have still problem with incoming calls and home button.

Google play working, but i dont see purchased apps.

Auto rotate not working

 

i find this solutino with homebutton - i will try it.

http://xiaomi.eu/community/threads/no-lockscreen-or-home-menu-i9300.19278/

 

And I have next problem. On first boot a havent the first setup. I put pin and then go straight to home screen.

Edited by mike-kt
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I have still problem with incoming calls and home button.

Google play working, but i dont see purchased apps.

Auto rotate not working

Which Basebrand version use you? I use Virgin 2.2 basebrand! Change your basebrand and re-flash the rom i think this the source of your bugs!

 

Set your home button function ->Settings ->Buttons -> Home 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Which Basebrand version use you? I use Virgin 2.2 basebrand! Change your basebrand and re-flash the rom i think this the source of your bugs!

 

Set your home button function ->Settings ->Buttons -> Home 

 Where I find a version of basebrand?

 

And how i flash your version 2.2?

 

It will be working stock rom with this version basebrand?

 

Thanks for help.

 

Edit: When I flash only rom without gapps first boot is with normal first setup and incomming calls are working to. Great!  I will try flash gapps.

Edited by mike-kt
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

 Where I find a version of basebrand?

 

And how i flash your version 2.2?

 

It will be working stock rom with this version basebrand?

 

Thanks for help.

 

Edit: When I flash only rom without gapps first boot is with normal first setup and incomming calls are working to. Great!  I will try flash gapps.

Where stock rom use you? example : Virgin (UK), O2 (Czech) ,IRD (SK), WIN (Greec) this is the basebrands

 

How to:

 

Stock recovery (O2): https://dl.dropboxusercontent.com/u/35834778/BladeVRecovery/GEN_EU_P825V20V1.0.0B12-recovery.img

ROM: http://download.zted...12316333269.zip

 

1.) Flash back the stock recovery! How to flash recovery -> http://www.modaco.com/topic/365228-recovery-clockworkmod-6036-for-zte-blade-v/

2.) Flash Virgin 2.2 rom via Recovery

Edited by djfnz
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Where stock rom use you? example : Virgin (UK), O2 (Czech) ,IRD (SK), WIN (Greec) this is the basebrands

O2 (czech )

 

When I flash only rom without gapps first boot is with normal first setup and incomming calls are working to.

Auto rotate working to. But wifi not working. Wifi still starting but not turn on.

I try flash all again.

 

I flashed all again -  rom without gapps then set rom and then flash gapps and all working !!!!

 

Only I have little ring delay when incomming call.

 

 

Bug:

 

Dialer cant find contacts with accent ěščřžýáíé

Edited by mike-kt
1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

I have the same problem on stock rom and on this rom.

 

Notification sometime works sometimes doesnt. Its the same on wifi or 3g. Push notification have big dealey. I have this probem with facebook messages, whatsapp and others .... Have you got someone this problem?

 

I hope this problem disappear when I flash other rom but it isnt :///

Edited by mike-kt
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I have the same problem on stock rom and on this rom.

 

Notification sometime works sometimes doesnt. Its the same on wifi or 3g. Push notification have big dealey. I have this probem with facebook messages, whatsapp and others .... Have you got someone this problem?

 

I hope this problem disappear when I flash other rom but it isnt :///

Yes i have this problem but i think this is MIUI bug! I try fix this in this week!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I think this is problem of bleda V. I have this problem on stock rom  and now is still.

http://www.modaco.com/topic/365526-no-push-notifications-wifi-3g-signal-always-grey/ here is one topic about it.

 

If you fix this in this miui rom it will be GREAT! I flash it because a hope that was problem only in stock rom.  Second reason for MIUI is that would be new version of android.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.