• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

[JB] [4.2.2] [UNOFFICIAL] SlimROM (SlimBean) 4.2 [RC1] [31/03/14]

29 posts in this topic

Posted

someone tried this? :D

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Wow... :D

I must try it :P

CeXtel kernel will work? :Huh:

Edited by MasterRck
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Anyone tested it ? I guess it's based of CM10.1 by Kra1os...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Anyone tested it ? I guess it's based of CM10.1 by Kra1os...

Yes..the Credits shows that :P

(In OP)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I installed it, currently testing. No big problems so far. No reboots, no lags more than on CM10.1.

If you install the SlimGapps package linked, Play Store wont update itself, nor does Gmail app. They're modified to support dark theme.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Using it since it was posted and it's running pretty well. Everything's very smooth, even smoother than Expert ROM (pretty much unheard for me :P )

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I'm on expert v3 too. Do you find battery better on slimbean ?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Nevermind :angry2:

Edited by MasterRck
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I'm on expert v3 too. Do you find battery better on slimbean ?

 

Much better :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

I don't know why initially this ROM was super smooth but after installing all my apps and setup it became laggy :(

Don't know why i never faced this issue on CM10.1 :unsure: It was the fastest one for me :wub:

No issues than this :D

Edit: I think it was the swap file in /system caused lag :O

But music distortion is present :(

Edited by MasterRck
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I don't know why initially this ROM was super smooth but after installing all my apps and setup it became laggy :(

Don't know why i never faced this issue on CM10.1 :unsure: It was the fastest one for me :wub:

No issues than this :D

Edit: I think it was the swap file in /system caused lag :o

But music distortion is present :(

tNX  for the info dude..

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Much better :)

Just installed it. Everything works fine and smooth. See you in few hours for battery life !

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

after 4 hours, non intensive usage (wifi activated), only 1% battery used. No battery drain for the moment...

post-1023025-0-61182200-1396450029_thumb

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

MasterRck Edit: I think it was the swap file in /system caused lag :o
 

 

...already done, thnx Victod...

Edited by jozef_242
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Nice and pretty smooth ROM! I just flashed Cexstel 0.62 for CM10.1 and it works flawlessly ;)

post-1032613-0-45082000-1396468299_thumb

Edited by Gianfrix
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

How is this rom compared to SlimKat 4 for those who have tried both?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Since yesterday, no bug, no lags battery always good but i had two rando reboots. Anyone facing this issue ? I did wipe cache and dalvik and i'll see...

post-1023025-0-37160700-1396508374_thumb

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Even after wipes, i had reboot... Am I the only one ? I found it's the best battery JB rom but reboots are boring (call missed)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Even after wipes, i had reboot... Am I the only one ? I found it's the best battery JB rom but reboots are boring (call missed)

JB 4.2 or all JB (4.1,4.2,4.3) ? :huh:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

all JB i tried, but just my opinion, expert V3 is very good too

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Reboots and Music distortion are the bugs in this ROM...hope it gets fixed soon :)

Love your works Dark_Nightmare

Edit: Reflashed it as clean as possible and everything is now perfect but "Music" :(

It's pretty annoying for those who love "Shreya Ghoshal's Song "Kabhi jo badhal barse..." :D :P :P

It's the only thing that changing my mind from leaving this ROM :(

Plz take a look at this

Music plays but it is just "erred" sometimes :(

Edited by MasterRck
1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Got some reboots. Reflashed it, clean as hell, one reboot by opening the browser, half an hour later another one opening the app drawer.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Am i the only one with music playback issue? :huh:

Edit:- It is the only thing that prevents me from using it as my daily :( :wacko:

Edited by MasterRck
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.