• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

ZTE San Francisco II Orange ROM badluck

6 posts in this topic

Posted · Report post

Hello everyone,

 

 Few days ago my ZTE San Francisco II made an update and stopped to work. On boot screen it freezes on Orange logo and dies. I tried to reinstall it with many ways:

 

  Like here :http://www.modaco.com/topic/343587-guide-de-bricking-a-zte-blade/ (Point 5)

 

  I was updating it from GEN1 to GEN2 via TPT, I tried to install almost all ROMs from here:

http://www.modaco.com/topic/329856-02may-roms-current-known-available-roms-for-the-zte-blade-gen1/ .

  Some of them didn't even boot to screen, other has restared constantly, and others did boot to screen with dead touchscreen.

 

 I tried to apply solution from this comment:

   http://www.modaco.com/topic/331696-maybe-solved-touchscreen-does-not-react-after-flashing-an-new-rom/?p=1666771

 But couldn't find Swedish Spring RLS4 ROM, all references are changed to this page:

   http://www.modaco.com/topic/334849-rom-froyo-swedish-spring-rls5-2011-04-19-oledtft-gen1gen2/

 

 I tried to apply update to Swedish Spring RLS5 since I couldn't find any RLS4, but got Installation Aborded during package run (in Clockwork mode).

 

 Yes, I tried to apply official roms from here:

  http://www.modaco.com/topic/318417-oledtft-06dec-stock-rom-downloads-online-kitchen/

 

 Got Orange logo, system screen but touch screen still not working.

 

 Can anyone help me?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hi LinuxOD,

What device do you have? As the title to this thread says SanFran II, and you quote SanFran II in devices owned, and in the message itself... Yet the files and websites you link to are for the original SanFran...

I can't help but think you've flashed the wrong rom / files to your phone, which of course will kill it... Maybe not permanently, but it wont do it any good... :(

Cheers, Lister

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hi Diehard,

 

Thanks for reply. I got label San Francisco II on the front, over the screen. At the back side under the battery it is written:

 

Orange San Francisco II
P736V

 

All links I gave - it is ROMs I found from google results, all references in google tells me that ZTE Blade it's the same San Francisco II. Don't know if it is so, but didn't find anything more.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hi Diehard,

 

Thanks for reply. I got label San Francisco II on the front, over the screen. At the back side under the battery it is written:

 

Orange San Francisco II

P736V

 

All links I gave - it is ROMs I found from google results, all references in google tells me that ZTE Blade it's the same San Francisco II. Don't know if it is so, but didn't find anything more.

You have this phone I presume: http://www.gsmarena.com/zte_blade_ii_v880+-4608.php Then You should ask for help in this section I think: http://www.modaco.com/forum/578-zte-blade-2-crescent-crescentmodacocom/ This section is for this model: http://www.gsmarena.com/zte_blade-3391.php

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

You have this phone I presume: http://www.gsmarena.com/zte_blade_ii_v880+-4608.php Then You should ask for help in this section I think: http://www.modaco.com/forum/578-zte-blade-2-crescent-crescentmodacocom/ This section is for this model: http://www.gsmarena.com/zte_blade-3391.php

 

Niether, I have a phone like on the image below. Anyway, thanks for help, I'll go to ZTE Blade II topics

 

P1030965.jpg

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Yeap, that's the ZTE Blade 2. I know for sure, a friend of mine has it. Good luck with solving your problem.

Edited by Muadib83
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.